Zaal open
Aanvang
Ongeplaceerd
Regulier
€ 39,90
Regulier + Diner
€ 68,40
Inclusief servicekosten en garderobe.
Support act
geen
Locatie
Hertz
Dineren voorafgaand aan dit concert?

Maak je avond compleet met een diner bij Het Gegeven Paard. Kies voor een combiticket regulier + diner, waarbij je toegang krijgt tot dit concert, een diner van tevoren in Het Gegeven Paard en twee drankjes naar keuze. Je kunt kiezen uit vlees/vis/vega(n) gerechten evenals alcoholisch als non-alcoholische consumpties. Allemaal in 1 ticket! Zo geniet je van de beste concerten, zonder je zorgen te hoeven maken over het avondeten, op tijd te hoeven vertrekken of te hoeven reizen tijdens het spitsuur. Zo hoef jij nergens over na te denken. Hier vind je de praktische voorwaarden. Zien we je snel?

BREL door Olivier Laurent

Wereldberoemde chansons in de stijl van de grote meester

incl. servicekosten & garderobe

Er zijn bij dit concert alleen zitplaatsen. Er is vrije stoelkeuze.

Olivier Laurent lijkt de reïncarnatie van Jacques Brel. Met zijn intieme hommage aan de illustere Belgische zanger krijgt hij zalen over de hele wereld stil. Geniet van wereldberoemde chansons in de stijl van de grote meester: intens en persoonlijk. Na een indrukwekkend optreden in het Kurhaus in 2019 en meer dan 100 shows in o.a. Parijs, New York, Montréal, Brussel en Beiroet, keert Laurent terug naar Nederland. Zijn prachtige eerbetoon aan het icoon van het Franse chanson, wiens ‘Ne me quitte pas’ in meer dan 1400 verschillende versies is opgenomen, staat garant voor een onvergetelijke avond.

Olivier Laurent is een sensatie. Hij imiteert niet Jacques Brel, hij is gewoon een reïncarnatie! - Frans dagblad Le Figaro

Dit is het verplaatste concert van maandag 6 december 2021. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers.

Zie ook

Cristina Branco

Een van de grootste fadista’s van onze tijd