dinsdag 15 juni 2021

Boris Giltburg

Liszt en Rachmaninov

19:00
zaal open
20:00
aanvang
21:15
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

Regulier
€ 43,-
€ 34,40

Deze prijzen zijn inclusief servicekosten, garderobe en pauzedrankje.

uitvoerenden

Boris Giltburg piano

programma

Liszt Transcendental Etudes
Rachmaninov Etudes Tableaux op.39

locatie
dinsdag 15 juni 2021

Boris Giltburg

Liszt en Rachmaninov

Dit is het verplaatste concert van 8 juni 2021Dit concert kan doorgaan met beperkte capaciteit en op anderhalve meter afstand. Op deze pagina vind je kort voor het concert up-to-date informatie over de op dat moment geldende coronamaatregelen.  

De Israëlische pianist Boris Giltburg, winnaar van de Koningin Elisabethwedstrijd 2013, trad vorig seizoen nog op in de Grote Zaal met het Derde Pianoconcert van Rachmaninov. Deze avond speelt hij Etudes Tableaux van diezelfde componist en Liszt's Transcendental Etudes.

Giltburg beschrijft zijn liefde voor de Etudes Tableaux op. 39 van Rachmaninov: ''Rachmaninov gebruikt een breed scala aan piano technieken en texturen. De etudes zijn technisch zeer moeilijk, maar de emoties, de verhalen die ze vertellen wegen veel zwaarder. De etudes zijn een soort korte verhalen op zich, films bijna.''

 

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg
Geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten.