Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Rang 1
Regulier
€ 28,85
Regulier + Diner
€ 57,35
Rang 2
Regulier
€ 26,85
Regulier + Diner
€ 55,35
Rang 3
Regulier
€ 24,85
Regulier + Diner
€ 53,35
Inclusief servicekosten en garderobe.
Support act
geen
Locatie
Grote Zaal
Attend
Facebook-event

Bootleg Beatles

Featuring a special set to mark the 60th anniversary of the Please Please Me LP

v.a. € 24,85

Bestel tickets

incl. servicekosten & garderobe

Van debuutsingle ‘Love Me Do’ tot meezingers als ‘Let It Be’ en ‘Hey Jude’, van de Cavern in Liverpool tot het dak van het Apple-gebouw en van zwartwit tot psychedelische kleurencombinaties: The Beatles Bootleg neemt je mee door een heel decennium The Beatles. Als een van de meest vooraanstaande tributebands komt de band enorm dichtbij de sound en feel van het origineel. Alle vocale details en Beatles eigenzinnigheden zijn nauwlettend bestudeerd en overgenomen tijdens deze Magical Mystery Trip, tot de Sgt. Pepper tunieken aan toe. In samenwerking met een orkest viert de band vanavond het 60-jarig jubileum van het Beatles debuut ‘Please Please Me’. Een must-see voor alle Beatles fans!

‘Less a Tribute more a reincarnation’ - The Daily Telegraph

Dineren voorafgaand aan dit concert?

Maak je avond compleet met een diner bij Het Gegeven Paard. Kies voor een combiticket regulier + diner, waarbij je toegang krijgt tot dit concert, een diner van tevoren in Het Gegeven Paard en twee drankjes naar keuze. Je kunt kiezen uit vlees/vis/vega(n) gerechten evenals alcoholisch als non-alcoholische consumpties. Allemaal in 1 ticket! Zo geniet je van de beste concerten, zonder je zorgen te hoeven maken over het avondeten, op tijd te hoeven vertrekken of te hoeven reizen tijdens het spitsuur. Zo hoef jij nergens over na te denken. Hier vind je de praktische voorwaarden. Zien we je snel?

Er zijn bij dit concert alleen vaste zitplaatsen.

Dit is het verplaatste concert van zondag 7 februari 2021 / dinsdag 8 februari 2022. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers.  

Zie ook

Def Americans - Johnny Cash Tribute

Christmas with the Man In Black

Meat Loafs Bat Out of Hell

LEGENDARY ALBUMS LIVE presenteert - Meat Loafs ‘Bat out of Hell’

Meatloaf's beste plaat live in concert

The Stones vs Beatles Battle

Het verhaal, de hits en de vete van de 2 grootste bands ooit!