Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Support act
geen
Locatie
Grote Zaal
Attend
Facebook-event
Dineren voorafgaand aan dit concert?

Maak je avond compleet met een diner bij Het Gegeven Paard. Kies voor een combiticket regulier + diner, waarbij je toegang krijgt tot dit concert, een diner van tevoren in Het Gegeven Paard en twee drankjes naar keuze. Je kunt kiezen uit vlees/vis/vega(n) gerechten evenals alcoholisch/non-alcoholische consumpties. Allemaal in 1 ticket! Zo geniet je van de beste concerten, zonder je zorgen te hoeven maken over het avondeten, op tijd te hoeven vertrekken of te hoeven reizen tijdens het spitsuur. Bij aanschaf van een diner ticket vragen je om een aparte reservering bij Het Gegeven Paard te maken voor je gezelschap. Hier kun je reserveren en hier vind je de praktische voorwaarden. Zien we je snel?

Bootleg Beatles

De beste Beatles-coverband ter wereld | Please Please Me

Geweest

Van debuutsingle ‘Love Me Do’ tot meezingers als ‘Let It Be’ en ‘Hey Jude’, van de Cavern in Liverpool tot het dak van het Apple-gebouw en van zwartwit tot psychedelische kleurencombinaties: The Beatles Bootleg neemt je mee door een heel decennium The Beatles. Als een van de meest vooraanstaande tributebands komt de band enorm dichtbij de sound en feel van het origineel. Alle vocale details en Beatles eigenzinnigheden zijn nauwlettend bestudeerd en overgenomen tijdens deze Magical Mystery Trip, tot de Sgt. Pepper tunieken aan toe. In samenwerking met een orkest viert de band vanavond het 60-jarig jubileum van het Beatles debuut ‘Please Please Me’. Een must-see voor alle Beatles fans!

‘Less a Tribute more a reincarnation’ - The Daily Telegraph

Er zijn bij dit concert alleen vaste zitplaatsen.

Dit is het verplaatste concert van zondag 7 februari 2021 / dinsdag 8 februari 2022. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers.