dinsdag 8 februari 2022

Bootleg Beatles

Featuring a special 50th Anniversary set from Let It Be

19:30
zaal open
20:30
aanvang
22:30
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

Rang 1
€ 28,35
Rang 2
€ 26,35
Rang 3
€ 24,35

Deze prijzen zijn inclusief servicekosten.

support act
geen
locatie
dinsdag 8 februari 2022

Bootleg Beatles

Featuring a special 50th Anniversary set from Let It Be

De Engelse Beatles-coverband The Bootleg Beatles bestaat al ruim drie keer zo lang als het origineel en wie ze ooit live zag, weet hoe verbijsterend goed ze zijn. Deze Britse band wordt zelfs omarmd door Sir Paul McCartney himself en is de enige tributeband die het beeldmerk van The Beatles mag gebruiken. Als je je ogen dichtdoet hoor je de Beatles. Als je je ogen openhoudt, dan zie je de Beatles!

Ze traden op voor Beatles leden Sir Paul McCartney, George Harrison en zelfs voor de Engelse koningin! Ze gebruiken tijdens hun shows originele instrumenten en kostuums. Alle periodes uit de carriere van The Fab Four komen vanavond langs, van het begin als frisse beatband via de perfecte popsongperiode tot de psychedelische tijd. Klassiekers als Yesterday, She Loves You, Here Comes The Sun en Hey Jude zullen zeker niet op de setlist ontbreken. En natuurlijk het slotakkoord met songs als Let It Be en The End. Een geweldig concert, aldus Beatles-producer George Martin (1926-2016). Kortom: All You Need Is… The Bootleg Beatles!

Er zijn bij dit concert alleen vaste zitplaatsen.

 

Dit concert is vanwege de uitbraak van het coronavirus verplaatst van zondag 7 februari 2021 naar de bovenstaande datum. Actuele informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. 

Zie ook

do 9 dec 2021

The Elvis Concert

Alle grote hits van The King!

ma 29 nov 2021

OCOBAR

Speelt Eric Clapton | Wonderful Tonight

wo 9 feb 2022

LEGENDARY ALBUMS LIVE presenteert - Stayin’ Alive With The Bee Gees

Main Course & Best Of