zondag 27 juni 2021

Bongeziwe Mabandla

Vindingrijke afro-folkmuziek

19:30
zaal open
20:30
aanvang
22:00
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
geen
locatie
zondag 27 juni 2021

Bongeziwe Mabandla

Vindingrijke afro-folkmuziek

Dit concert gaat door onder de huidige coronamaatregelen. 

Met zijn debuutalbum heeft Bongeziwe Mabandla alles wat toen bekend was over Afrikaanse muziek overtroffen, en is hij vanaf het allereerste begin van zijn reis als muzikant een eigen weg ingeslagen. Zijn tweede album, Mangaliso, duwde hem verder de artistieke stratosfeer in en smeedde een niet-aflatende creatieve band met producer Tiago Correia-Paulo, wiens meesterlijke knutselwerk Bongeziwe's geweldige vermogen om de universeel begrepen elementen van spiritualiteit, waarheid en liefde over te brengen alleen maar heeft verbeterd. Afgelopen jaar verscheen het derde album iimini, wat 'dagen' betekent in zijn moedertaal Xhosa en waarop zijn vindingrijke afro-folk wordt aangevuld met soul-, jazz- en urban-invloeden. Het toont dan ook zijn (Westerse) invloeden van artiesten als Tracy Chapman, The Fugees, Bon Iver en Michael Kiwanuka.

Dit concert is vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verplaatst van woensdag 21 april 2021 naar de bovenstaande datum. Actuele informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen ticketkopers daarom om hun mail goed in de gaten te houden.

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg  
Geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten. 

Zie ook

do 11 nov 2021

Le Guess Who? 2021 - passe-partout

Vierdaags festival voor avontuurlijke en grensverleggende muziek

za 6 nov 2021

Fatoumata Diawara

Mix van afrobeat, jazz, funk en soul