De Bonanza - TivoliVredenburg
Naar agenda
zaterdag 2 juni 2018

De Bonanza

Met Rob Stenders & Caroline Brouwer

17,50

prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe

aanvang
21:00
zaal open
21:00
eindtijd
01:00
platenrob stenderscaroline brouwerscloud nine

Rob Stenders en zijn sidekick Caroline Brouwer draaien niet alleen op de radio wat je wilt horen, dat doen ze ook tijdens deze Bonanza show. De muziek gaat door alle decennia heen – van de sixties en seventies tot nu – en de playlist is voor een groot deel in handen van jou: bij de Bonanza ben jij de DJ! Rob en Caroline lopen regelmatig de zaal in om verzoekjes op te halen en er wil nog wel eens een popquiz of karaoke voorbijkomen dus houd je popkennis paraat en zorg dat je bij stem bent. En heb je iets te vieren of heb je altijd al een romantic request willen aanvragen voor je grote (stille) liefde, mis deze kans dan helemaal niet!

Concert afgelopen en dan? Naar huis? Welnee, want elke vrijdag- en zaterdagavond transformeren onze binnenpleinen op vijf- en zeshoog tot het sfeervolle en zomerse Park 6! Dit indoorpark is de perfecte plek om na te praten over het concert en te genieten van cocktails, bierspecials, een lichtgevende dansvloer, de beste lokale dj's, een tafeltennistafel, gratis arcade-games, giga-Twister en het beste uitzicht van Utrecht!

Park 6 is gratis toegankelijk. Bekijk de Park 6-agenda voor meer informatie, het wekelijks variërende programma en de openingstijden.

 

Ons eerste Platenbonanza feestje is ons zeer goed bevallen. We waren blije mensjes door alle vrolijke reacties van jullie. De Coronas, Lien en ik hebben besloten dat we er meer van gaan doen. Te leuk. Hierbij wat bewegende beelden. Hoop dat ze leuk zijn, durf niet te kijken want ik zit er waarschijnlijk in 😂.

Geplaatst door Rob Stenders op donderdag 13 april 2017

Wellicht vind je ook interessant

vr 25 mei 2018

90's NOW

za 2 jun 2018

Gitaardisco

Gratis entree

do 28 jun 2018

Popquiz

The Three Imaginary Boys

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord