zaterdag 29 juni 2019

Bob Ross'en in Park 6

Gratis entree - schilder een prachtig landschap met 'The Joy of Painting' van Bob Ross

geweest
INDOORPARK OP ZESHOOG

CHECK ONS PARK 6 PROGRAMMA

22:00
aanvang
22:00
zaal open
01:00
verwachte eindtijd
leeftijd
18+ (ID verplicht)
locatie
zaterdag 29 juni 2019

Bob Ross'en in Park 6

Gratis entree - schilder een prachtig landschap met 'The Joy of Painting' van Bob Ross

geweest

Alle plekjes voor zowel vrijdag 28 als zaterdag 29 juni zijn gereserveerd. Er kunnen op de avonden zelf nog een klein aantal plekken beschikbaar komen wanneer personen niet komen opdagen. Gelukt om een plekje te bemachtigen? Je krijgt een aantal dagen voor het evenement een mailtje met alle nuttige informatie. Tot dan!

De tijdslots voor zowel vrijdag 28 als zaterdag 29 juni zijn als volgt:
22:00 - 22:45
22:45 – 23:30
23:30 – 00:15
00:15 – 01:00

Let the brush do the work, you have the fun! Op vrijdag 28 juni kan zelfs de meest onhandige stuntelaar een prachtig natuur landschap schilderen onder begeleiding van één van de meest iconische schilders ooit: Bob Ross! De kroesharige artiest liet in de jaren 80 en 90 met zijn tv-programma Joy of Painting menig leek zien dat kunst niet moeilijk hoeft te zijn. In ons sfeervolle indoorpark op zeshoog wordt er elk half uur een aflevering ingestart op het grote scherm. Dankzij de silent disco koptelefoon en de door ons geleverde verf en penselen tover je het witte canvas snel om tot een rustgevend landschap. Entree kost je niks en ook het eind resultaat neem je gratis mee naar huis. En onthoud: we don’t make mistakes, we just have happy accidents!

Er zal elk half uur dezelfde aflevering worden getoond. Hierdoor weten wij precies welke kleuren we moeten klaar zetten voor onze kersverse Van Gogh’s. Check de aflevering alvast hieronder:

Dit evenement is onderdeel van Park 6, ons sfeervolle indoorpark op zeshoog! Speel gratis (arcade)games, dans op de lichtgevende dansvloer, scoor een cocktail of pak even wat down-time met het beste uitzicht van Utrecht. Bekijk de Park 6-agenda voor meer informatie, het wekelijks variërende randprogramma en de openingstijden.

Zie ook