Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
zaterdag 20 juli 2019

Blotted Line workshop in Park 6

Gratis entree, reserveren verplicht - kunsttechniek bekend van Andy Warhol

geweest
INDOORPARK OP ZESHOOG

CHECK ONS PARK 6 PROGRAMMA

zaal open
22:00
aanvang
22:00
verwachte eindtijd
23:00

Tijden zijn onder voorbehoud.

leeftijd
18+ (ID verplicht)
locatie
zaterdag 20 juli 2019

Blotted Line workshop in Park 6

Gratis entree, reserveren verplicht - kunsttechniek bekend van Andy Warhol

geweest

Alle plekken in deze workshop zijn inmiddels vergeven. Plaats jezelf op de wachtlijst door te mailen naar [email protected] Wanneer er plekken in de workshop vrij komen, zullen wij contact opnemen met de personen op de wachtlijst aan de hand van first come, first serve.

Illustrator Brigitte Heslenfeld (a.k.a. Planet | B) geeft de workshop Blotted Line Print Techniek. Dit is een leuke en eenvoudige tekentechniek die Andy Warhol in de jaren 50 ook gebruikte in zijn werk. Voor deze techniek hoef je niet goed te kunnen tekenen, maar je hebt wel meteen super tof resultaat.  Je neemt dus meteen jouw kunstwerk mee naar huis!

Tijdens deze workshop gaan we een plaatje op een bijzondere manier overtrekken op papier met Oost Indische inkt en inkleuren met waterverf. Alle materialen worden verzorgd. Je mag wel zelf een plaatje meenemen (op A4 formaat), of je kan er een uitzoeken tijdens de workshop.

Dit evenement is onderdeel van Park 6, ons sfeervolle indoorpark op zeshoog! Speel gratis (arcade)games, dans op de lichtgevende dansvloer, scoor een cocktail of pak even wat down-time met het beste uitzicht van Utrecht. Bekijk de Park 6-agenda voor meer informatie, het wekelijks variërende randprogramma en de openingstijden.

Zie ook

vr 27 sep 2019

Park 6 By Night

Gratis entree – dans en vier je weekend in ons zomers indoorpark

vr 23 aug 2019

Max Cooper (live), Sandrien & Lewski

Oogstrelende electronica live-show met hypnotiserende visuals

vr 27 dec 2019

3e Keesdag met Kees van Hondt

Kees op zee, geen ruimte voor heimwee