zaterdag 20 juli 2019

Blotted Line workshop in Park 6

Gratis entree, reserveren verplicht - kunsttechniek bekend van Andy Warhol

geweest
INDOORPARK OP ZESHOOG

CHECK ONS PARK 6 PROGRAMMA

22:00
aanvang
22:00
zaal open
23:00
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

leeftijd
18+ (ID verplicht)
locatie
zaterdag 20 juli 2019

Blotted Line workshop in Park 6

Gratis entree, reserveren verplicht - kunsttechniek bekend van Andy Warhol

geweest

Alle plekken in deze workshop zijn inmiddels vergeven. Plaats jezelf op de wachtlijst door te mailen naar [email protected] Wanneer er plekken in de workshop vrij komen, zullen wij contact opnemen met de personen op de wachtlijst aan de hand van first come, first serve.

Illustrator Brigitte Heslenfeld (a.k.a. Planet | B) geeft de workshop Blotted Line Print Techniek. Dit is een leuke en eenvoudige tekentechniek die Andy Warhol in de jaren 50 ook gebruikte in zijn werk. Voor deze techniek hoef je niet goed te kunnen tekenen, maar je hebt wel meteen super tof resultaat.  Je neemt dus meteen jouw kunstwerk mee naar huis!

Tijdens deze workshop gaan we een plaatje op een bijzondere manier overtrekken op papier met Oost Indische inkt en inkleuren met waterverf. Alle materialen worden verzorgd. Je mag wel zelf een plaatje meenemen (op A4 formaat), of je kan er een uitzoeken tijdens de workshop.

Dit evenement is onderdeel van Park 6, ons sfeervolle indoorpark op zeshoog! Speel gratis (arcade)games, dans op de lichtgevende dansvloer, scoor een cocktail of pak even wat down-time met het beste uitzicht van Utrecht. Bekijk de Park 6-agenda voor meer informatie, het wekelijks variërende randprogramma en de openingstijden.