Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Programma

Mozart Serenade in Es KV 375
Poulenc Serenade voor klarinet en fagot
Beethoven Sextet op. 71

Uitvoerenden

Jelmer de Moed klarinet
Annemiek de Bruin klarinet
Hanna Guirten hoorn
Martijn Appelo hoorn
Thomas Dulfer fagot
Bram van Sambeek fagot

Ben je 29 jaar of jonger? Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

Locatie
Hertz

Blaassextetten van Mozart en Beethoven

Geweest

Blaassextetten deden het rond 1800 op tuinfeesten en partijtjes van de adel. Geen zware kost maar dartele muziek ter verhoging van de sfeer of om je vrienden een plezier mee te doen. Dus ook muziek voor een lichte toets op zondagochtend.

Zes uitzonderlijke blaastalenten
Mozart en Beethoven zijn het kunstje nog niet verleerd: nog altijd zien ze kans de grootste blaastalenten te vereniging voor een uitvoering van hun Serenade en Sextet voor blazers. Het zijn niet de minsten die aantreden: Bram van Sambeek is winnaar van de Nederlandse Muziekprijs. Jelmer de Moed was in seizoen 21/22 finalist van Dutch Classical Talent. Mees Vos is solo-hoornist van Phion en Staatskapelle Weimar, en Annemiek de Bruin is academist van het Concertgebouworkest. Mozart en Beethoven schreven hun stukken voor uitvoeringen in de openlucht, lichtvoetige muziek waarbij het aangenaam verpozen is, geknipt voor de zondagochtend.

Lees hier de uitgebreide programmatoelichting, geschreven door Paul Janssen. 

Korting vanaf vier concerten
Bij dit concert kun je 15% korting ontvangen door voor vier of meer klassieke concerten tegelijk kaarten aan te schaffen. Kijk hier hoe het werkt.