woensdag 28 juli 2021

Vunzige Deuntjes: Bizzey

Gladde tunes, comfy seats & royale drinks

19:00
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

programma

Show 1
19:00 – aanvang
19:45 – 20:30 Bizzey

Show 2
21:00 – aanvang
21:30 – 22:15 Bizzey

 

Dresscode: white marble (optioneel)

leeftijd
18+ (ID verplicht)
locatie
woensdag 28 juli 2021

Vunzige Deuntjes: Bizzey

Gladde tunes, comfy seats & royale drinks

Dit concert is meerdere keren verplaatst. Op basis van de verwachte versoepelingen van de coronamaatregelen kan dit concert doorgaan met beperkte capaciteit en op anderhalve meter afstand op woensdag 28 juli 2021. Op deze pagina vind je kort voor het concert up-to-date informatie over de op dat moment geldende coronamaatregelen.

Op woensdag 28 juli kan je aan een tafel en/of op comfy seats viben met de gladde tunes van Bizzey en de dj’s van Vunzige Deuntjes. Houd wel grip, want het is de bedoeling dat je billen en je stoel de hele avond in connectie blijven van elkaar en je moves dus beperkt blijven tot je bovenlichaam. Maar: we breiden onze bottle en drinks aanbod voor deze avond uit zodat je toch nog (een beetje) kan flexen op afstand. De dresscode is ‘marble white’, dus zorg dat je drip on point is en je squad in balans. Laat het regenen!

Veilig en relaxt naar TivoliVredenburg

Geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten.