donderdag 17 december 2020

Biophonica

afgelast
19:45
zaal open
20:30
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

uitvoerenden

Evelien van den Broek performance
Mark Nieuwenhuis trompet

locatie
donderdag 17 december 2020

Biophonica

afgelast

Dit concert is afgelast  naar aanleiding van de maatregelen vanuit de overheid om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Actuele informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier. Het is helaas niet gelukt een vervangende datum te vinden, daarom is dit concert definitief afgelast. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen ticketkopers daarom hun mail goed in de gaten te houden, en niet per e-mail of telefoon om meer informatie te vragen.

Biophonica is een requiem voor de slachtoffers van de mens. Met geluidsopnames van uitgestorven en bedreigde diersoorten (o.a. verzameld door de Amerikaanse musicus en ecoloog Bernie Krause), verontrustende melodieën, noise en verpletterende beats betreuren componist-performer Evelien van den Broek en trompettist Mark Nieuwenhuis de vernietiging van de natuur door
habitatverlies, vervuiling en vleesconsumptie. Deze indringende performance steunt op elektronische muziek, popmuziek, hedendaags klassiek en klankkunst. Van den Broek is een veelgevraagd componist voor onder meer documentaires, dans en theater. Ze is lid van indie-elektronicaband Daisy Bell en werkte samen met gamelanensemble Gending.

De Club Fluxus concerten komen tot stand in samenwerking met Gaudeamus.