Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
zaterdag 18 november 2017

Bing & Ruth

David Moore solo

geweest
zaal open
19:00

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
geen support
locatie
zaterdag 18 november 2017

Bing & Ruth

David Moore solo

geweest

Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar, er is vrije plaatskeuze. 

Bing & Ruth draait om één man (af en toe aangevuld tot een klassiek/ambient-ensemble van vijf man): Amerikaanse componist en pianist David Moore. Zijn minimalistische pianostukken in de stijl van Ólafur Arnalds, Nils Frahm en Hauschka nemen je mee op een meditatieve reis waarbij je alles om je heen vergeet. Zijn nieuwe (derde) album No Home Of The Mind (2017) nam hij op in een voormalige kerk in Hudson, New York, en is zijn beste tot nu toe. Zelden wist een pianist zo veel verschillende emoties op te roepen met zo weinig noten!

Wil je op de hoogte blijven van ons neoklassieke programma, schrijf je dan hier in voor de mailing die we een paar keer per jaar versturen.
 

Na het concert is de avond nog jong! In onze Biergarten op vijf- en zeshoog kun je nog de hele avond/nacht terecht voor arcade games, tafeltennis, bierspecials, cocktails en het beste uitzicht van Utrecht. Daarbovenop hebben we (bijna) elk weekend parksfeer verhogende activiteiten zoals een silent disco, short films op groot scherm, live-optredens, stand-up comedy of iets anders!

De Biergarten is gratis toegankelijk. Check de agenda voor het weekend-programma en afwijkende openingstijden: www.tivolivredenburg.nl/biergarten

Zie ook

wo 23 okt 2019

Heather Nova

Akoestische poprock met een hippie twist

ma 18 nov 2019

Guy Davis

Voetstampende blues a la Robert Johnson

za 30 nov 2019

Roxeanne Hazes

Najaarstour | Bekend van ‘Ik Was Toch Je Meisje’