Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Support act
geen support
Locatie
Pandora
Attend
Facebook-event
Dineren voorafgaand aan dit concert?

Maak je avond compleet met een diner bij Het Gegeven Paard. Kies voor een combiticket regulier + diner, waarbij je toegang krijgt tot dit concert, een diner van tevoren in Het Gegeven Paard en twee drankjes naar keuze. Je kunt kiezen uit vlees/vis/vega(n) gerechten evenals alcoholisch als non-alcoholische consumpties. Allemaal in 1 ticket! Zo geniet je van de beste concerten, zonder je zorgen te hoeven maken over het avondeten, op tijd te hoeven vertrekken of te hoeven reizen tijdens het spitsuur. Zo hoef jij nergens over na te denken. Hier vind je de praktische voorwaarden. Zien we je snel?

Big One - The Pink Floyd Show

Een van de allerbeste Pink Floyd tribute bands!

Geweest

De Italiaanse band Big One, misschien wel de beste Pink Floyd-tributeband van Europa, is terug met een compleet nieuwe show. In de eerste set speelt Big One werk uit de psychedelische jaren van Pink Floyd, ofwel de periode vanaf de oprichting tot en met het album Obscured By Clouds (1972). Na de pauze gaat het los met de bekendste Floyd-nummers van The Dark Side Of The Moon (1973) tot aan het laatste album The Endless River (2014). Vanzelfsprekend neemt Big One een licht-/lasershow mee die Floyd-waardig is, maar misschien nog wel belangrijker: hun speelplezier is minstens even groot!

Dit is het verplaatste concert van donderdag 3 december 2020 / 9 december 2021. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers.