vrijdag 29 november 2019

Big Brother Awards 2019

What about my privacy?

19:15
zaal open
20:00
aanvang
22:00
verwachte eindtijd
locatie
vrijdag 29 november 2019

Big Brother Awards 2019

What about my privacy?

Kaarten voor de Big Brother Awards zijn vanaf 29 november 17:00 uur te koop aan de kassa van TivoliVredenburg.

Tijdens de Big Brother Awards 2019 onderzoekt Bits of Freedom hoe het gesteld is met ons recht op privacy in Nederland. We voelen de grootste privacyschenders van het afgelopen jaar aan de tand en vieren twintig jaar strijd voor digitale burgerrechten.

We vragen aandacht voor personen, bedrijven en overheden die grove inbreuken hebben gemaakt op de privacy en vrijheid van burgers. Het publiek nomineert kandidaten voor de Publieksprijs en bepaalt wie de grootste privacyschender wordt. Een vakjury reikt de Expertprijs uit. Maar we hebben ook aandacht voor positieve ontwikkelingen. Bits of Freedom reikt de Felipe Rodriguez Award uit aan een persoon die een buitengewone bijdrage heeft geleverd aan het beschermen van onze rechten. De avond wordt gepresenteerd door Roel Maalderink.

De Big Brother Awards worden jaarlijks georganiseerd door Bits of Freedom. Meer informatie vindt je op www.bigbrotherawards.nl.

Kennis & Debat in TivoliVredenburg
Dit programma is onderdeel van het Kennis & Debat-programma van TivoliVredenburg. Maandelijks een update krijgen met al het programma? Schrijf je dan in voor de Kennis & Debat-nieuwsbrief.

Zie ook