zaterdag 30 oktober 2021

Bicep

Een van de meest spannende elektronische acts van dit moment

€ 24,35

incl. servicekosten & garderobe

Uitverkocht
19:30
zaal open
20:15
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
Hammer
locatie
zaterdag 30 oktober 2021

Bicep

Een van de meest spannende elektronische acts van dit moment

€ 24,35

incl. servicekosten & garderobe

Uitverkocht

Coronatoegangsbewijs en ID
Om dit programma te bezoeken heb je behalve een ticket ook een coronatoegangsbewijs nodig, in de vorm van een QR-code. Ook vragen we naar je legitimatiebewijs. Informatie hierover vind je op deze pagina. 

Het Noord-Ierse electronicaduo Bicep heeft een ongebruikelijke route afgelegd: van bloggers over obscure disco-, house- en technotracks werden ze zelf muzikale helden. Naast hun weblog (Feel My Bicep) begonnen de twee heren rond 2010 zelf met dj’en en de volgende stap was hun eigen muziek produceren. Biceps zelfgetitelde debuutalbum verscheen in 2017 op het gerenommeerde Ninja Tune-label en staat ramvol krakers als Glue, Rain en Opal (dat een dansvloerhit werd in de remix van Four Tet). Met optredens op Coachella, Sonar en Primavera in hun achterzak is Bicep klaar voor het grote werk met een exclusieve liveshow in onze Ronda!

Dit is het verplaatste concert van 22 april / 17 september. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers.

Zie ook

wo 10 nov 2021

Louis Cole & Metropole Orkest

Future of Jazz | conducted by Jules Buckley

vr 8 apr 2022

Vitalic

Franse dj/producer viert zijn twintigjarig jubileum