zondag 24 januari 2021

Livestream: Benjamin Herman Trio met Miguel Rodríguez

Sunday Afternoon Jazz Livestream

geweest
Uit de serie

Sunday Afternoon Jazz Livestreams

16:00
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

uitvoerenden

Benjamin Herman altsax
Miguel Rodríguez piano
Thomas Pol contrabas
Joost Patocka drums

zondag 24 januari 2021

Livestream: Benjamin Herman Trio met Miguel Rodríguez

Sunday Afternoon Jazz Livestream

geweest

Je kunt dit concert vanaf 16:00 bekijken via een livestream op deze pagina. Om deze livestream te kunnen bekijken dien je een ticket gekocht te hebben via bovenstaande button. Bij aankoop ontvang je een persoonlijke inlogcode voor de livestream, te vinden in het pdf-bestand van je bevestigingsmail. Dit concert is onderdeel van de serie Sunday Afternoon Jazz Livestreams

Benjamin Herman Trio
Tussen alle samenwerkingsprojecten door is het trio van Benjamin Herman een vaste waarde in Hermans leven. Met bastalent Thomas Pol en jazzdrummer pur sang Joost Patočka bracht hij verscheidene cd’s uit. Voor dit livestreamconcert nodigt het trio pianist Miguel Rodríguez uit. De uit Madrid afkomstige pianist woont sinds 2005 in Den Haag en is huispianist bij Benjamin’s tweewekelijkse sessies op kunstenaarssociëteit De Kring in Amsterdam. Miguel heeft onder eigen naam twee trioalbums uitgebracht en is onder meer te horen op Benjamin’s albums Café Solo, Live, en Trouble.

Het Benjamin Herman Trio zou aanvankelijk optreden met pianiste Mayuko Katakura, maar dat concert is vanwege de uitbraak van het coronavirus verplaatst naar 13 februari 2022. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers.