Uitvoerenden

Koninklijke Militaire Kapel 'Johan Willem Friso' o.l.v. majoor Tijmen Botma

Solisten:

Claudia de Breij
Paul de Leeuw
Ellen ten Damme
Ernst Daniël Smid
Céline Janssen

Locatie
Grote Zaal
Attend
Facebook-event

Benefietconcert Mag ik dan bij jou

1 concertticket = 3 nachtjes samen slapen!

Geweest

De Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’o.l.v. majoor Tijmen Botma neemt je samen met bekende artiesten mee op een muzikale reis. Je gaat volledig op in een verhaal over liefde, zorgen voor elkaar, speelsheid, hoop en vertrouwen. De muziek doet een appèl op jou om het leven ook echt te leven. Vrij, liefdevol en met volle teugen. Claudia de Breij is de gastvrouw en zingt in deze bijzondere setting o.a. ‘Ik zie jou’ en het bekende liedje ‘Mag ik dan bij jou’. Ook zingt zij speciaal voor deze gelegenheid samen met Paul de Leeuw het prachtige ‘Yentl: Papa, can you hear me?’ Naast Paul de Leeuw nemen ook Ellen ten Damme en de talentvolle Céline Janssen je mee op avontuur.

De volledige opbrengst van dit concert gaat naar ouders/verzorgers met een kind met kanker, zodat zij tijdens de behandeling bij hun kind kunnen overnachten in speciale ouder-kindkamers in het nieuwe Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. Ook wordt de opbrengst aangewend voor de overige kosten waarmee gezinnen worden geconfronteerd. Ouders/verzorgers die te maken hebben met hoge kosten en die niet of moeilijk zelf kunnen opbrengen, worden met de opbrengst van het concert financieel bijgestaan. Deze ouders hoeven zich geen geldzorgen meer te maken en kunnen al hun aandacht richten op hun zieke kind.

Met de aankoop van 1 concertkaartje sponsort u al 3 nachtjes samen slapen en worden bijkomende kosten vergoed.

Het concert is in opdracht van Stichting Mag ik dan bij jou mogelijk gemaakt door de vrijwillige bijdrage van: Claudia de Breij, Paul de Leeuw, Ellen ten Damme, Ernst Daniël Smid, Céline Janssen en de Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’.

De Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker (VOKK) gaat in opdracht van Stichting Mag ik dan bij jou in nauwe samenwerking met (het maatschappelijk werk van) het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie gezinnen die het hard nodig hebben financieel bijstaan.

Claudia de Breij:
“Mensen hebben mij al eerder gevraagd om de titel ‘Mag ik dan bij jou’ te verbinden aan een goed doel, maar alleen bij dit doel kon ik direct volmondig ‘ja!’ zeggen. Kinderen en kanker zijn woorden die ik eigenlijk liever niet in één zin zie. Dat dit af en toe wel gebeurt, is alleen te verdragen als er maximale veiligheid, troost en natuurlijk de allerbeste medische hulp wordt geboden. ‘Mag ik dan bij jou’ heb ik bewust in kindertaal geschreven, omdat je je in nood voelt als een klein kind dat weg wil kruipen in de veiligheid van volwassen, vertrouwde armen.”

 

Bij een bestelling van meer dan 30 tickets kunt u telefonisch contact opnemen met het kassateam via 030 – 2314544.