Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Uitvoerenden

SERIÓÓS

Locatie
Cloud Nine
Extra informatie
Danstheater collectief SERIÓÓS

Publieksparticipatie is essentieel voor SERIÓÓS, een spraakmakend collectief dat is geworteld in de hiphopcultuur. Dans, spel en rap zijn terugkerende elementen in de voorstellingen waarin spelers en publiek samen in een groove belanden. In Ben je SERIÓÓS!? gaat het over knopen doorhakken, opkomen voor jezelf en schijt hebben. Iedereen heeft een Schijtlijn. Op de Schijtlijn knokken we voor onszelf en voor de ander, we strijden tegen kansenongelijkheid, maar we vinden er ook liefde voor onszelf en de wereld. SERIÓÓS kaart complexe kwesties aan met een flinke dosis humor.

Adviesleeftijd

Bij onze familieconcerten hanteren we een minimumleeftijd. Dat doen we om je een richtlijn te geven. De adviesleeftijd (voor kinderen van 10 jaar en ouder) is gebaseerd op de inhoud en/of de stijl van een voorstelling. Maak je eigen inschatting. We wensen je veel plezier!

Ben je SERIÓÓS!? (10+)

Dansvoorstelling met hiphop en humor

Geweest

Van diep gelukkig naar diep in de shit, het overkomt ze. Terwijl Jasmin en Meis hun bodemloze gelaagdheid onderzoeken, stuiten ze op allerlei levensvragen. Durven ze wel zo diep te gaan? Jasmin en Meis zijn niet alleen, tijdens het omarmen van hun gelaagdheid komen ze lotgenoten tegen. Iedereen dealt met hun eigen shit op hun persoonlijke lijn. De krachten worden gebundeld en samen kunnen ze elke diepte doorgronden. Dit gaat gepaard met de nodige botsingen en onderlinge verzoeningen.