Zaal open
Aanvang
Support act
Helado Negro
Locatie
Ronda
Attend
Facebook-event

Beirut

Melancholieke indierock met balkanblazers, mariachitrompetten en ukelele

Geweest

Beirut heeft de smaak te pakken: zondag 6 oktober komt de band weer terug naar Utrecht voor een show in onze Grote Zaal! 

De Amerikaanse band Beirut combineert indierock en wereldmuziek tot een meeslepend-melancholieke sound. Balkanblazers, mariachitrompetten en de ukelele vormen de basis van de Beirut-methode, afgetopt met de krachtige, rijke stem van frontman Zach Condon. Beirut begon in 2006 als soloproject van multi-instrumentalist Condon (die pas acht jaar later voor het eerst in Libanon kwam), maar is inmiddels uitgegroeid tot een geoliede zesmansband die elk publiek inpakt, van kleine zaal tot groot festival. Het nieuwe album Gallipoli verscheen 1 februari!

Beirut werkt samen met Plus1 zodat €1 per verkocht ticket naar HANGARMUSIK gaat, een muziekorkestprogramma voor kinderen die verblijven in vluchtelingencentra. De weergegeven ticketprijs is inclusief servicekosten, garderobe en €1 voor Plus1.

Bekijk hier een overzicht van al onze indieconcerten. Wil je op de hoogte blijven van ons indieprogramma, schrijf je dan hier in voor de mailing die we een paar keer per jaar versturen.