Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
maandag 8 april 2019

Beirut

Melancholieke indierock met balkanblazers, mariachitrompetten en ukelele

geweest
zaal open
19:00
aanvang
19:45

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
Helado Negro
locatie
maandag 8 april 2019

Beirut

Melancholieke indierock met balkanblazers, mariachitrompetten en ukelele

geweest

Beirut heeft de smaak te pakken: zondag 6 oktober komt de band weer terug naar Utrecht voor een show in onze Grote Zaal! 

De Amerikaanse band Beirut combineert indierock en wereldmuziek tot een meeslepend-melancholieke sound. Balkanblazers, mariachitrompetten en de ukelele vormen de basis van de Beirut-methode, afgetopt met de krachtige, rijke stem van frontman Zach Condon. Beirut begon in 2006 als soloproject van multi-instrumentalist Condon (die pas acht jaar later voor het eerst in Libanon kwam), maar is inmiddels uitgegroeid tot een geoliede zesmansband die elk publiek inpakt, van kleine zaal tot groot festival. Het nieuwe album Gallipoli verscheen 1 februari!

Beirut werkt samen met Plus1 zodat €1 per verkocht ticket naar HANGARMUSIK gaat, een muziekorkestprogramma voor kinderen die verblijven in vluchtelingencentra. De weergegeven ticketprijs is inclusief servicekosten, garderobe en €1 voor Plus1.

Bekijk hier een overzicht van al onze indieconcerten. Wil je op de hoogte blijven van ons indieprogramma, schrijf je dan hier in voor de mailing die we een paar keer per jaar versturen. 

Zie ook

do 24 okt 2019

Black Mountain

Hypnotiserende mix van stoner, prog en psychedelica

Uitverkocht
ma 23 sep 2019

Wilco

Avontuurlijke mix van indierock en alt-country

do 14 nov 2019

The Mountain Goats

Van lo-fi-rock tot rijk gearrangeerde indiepop | in De Helling