Bekijk het klassieke seizoen

De Internationale Top
Zaal open
Aanvang
Rang 1
Regulier
€ 44,-
CJP
€ 35,20
Rang 2
Regulier
€ 41,-
CJP
€ 32,80
Rang 3
Regulier
€ 36,-
CJP
€ 28,80
Medebezoeker / Begeleider
Medebezoeker / Begeleider
€ 41,-
Inclusief servicekosten, garderobe en pauzedrankje.
Programma

Debussy selectie uit de 24 Préludes
Skrjabin Fantasie
Mario Castelnuovo­ Tedesco Cipressi
Liszt Sonate in b

Uitvoerenden

Beatrice Rana piano

Locatie
Hertz
Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2324. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2324. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Beatrice Rana

Internationale toppianist

incl. servicekosten, pauzedrankje & garderobe

De gracieuze snelheid waarmee pianiste Beatrice Rana de concertpodia verovert is adembenemend. ‘A touch of genius’, schreef magazine Gramophone vol lof over de jonge Italiaanse klavierpoëet. Tijdens haar recital etaleert Rana een indrukwekkende technische vaardigheid. Virtuoos klankschilderen met Albéniz, Liszt en lievelingscomponist Scarlatti. Haar ragfijne interpretaties van Scarlatti krijgen wereldwijd bijval.

Weids pianorepertoire
Net dertig en nu al kind aan huis bij alle gerenommeerde concertzalen in de wereld. Geen wonder dat podia bij de Italiaanse wervelwind Beatrice Rana aankloppen. Ze grasduint met grote gretigheid door het weidse pianorepertoire. Grote doorbraak was haar bezielde vertolking van Bachs Goldbergvariaties, maar even goed ontsluit ze het oeuvre van Beethoven, Chopin of Skrjabin.

Scarlatti
Een typisch Rana-recital ontvouwt zich als één grote ontdekkingstocht. Scarlatti is een onmiskenbare passie. Net als bij Bach verdiept Rana zich meer en meer in de kristallijne structuren van Scarlatti’s sonates. Maar de laatste jaren ontcijfert Rana ook de complexe maar sprookjesachtige klankwereld van Isaac Albeniz’ magnum opus Iberia.