Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Support act
Leuk Da Ge Dr Band
Locatie
Ronda
Attend
Facebook-event

Band with Benefits

Het ultieme afscheidsfeestje

Geweest

Nog 1. Allerlaatste. Keer! Op 20 oktober komt Band with Benefits hun ALLERLAATSTE show spelen in onze Ronda! Heb je nog niet van hen gehoord? Dan heb je veel waanzinnige avonden vol energieke muziek gemist! Verwacht een heerlijke mix van hits, remixen en genres die je laten dansen tot in de late uurtjes. We zingen dwars door de Top2000 heen, dansen door de 80’s en 90’s en springen op de grootste festivalanthems van de afgelopen jaren. Met een arsenaal aan synthesizers, gitaren, beats en blaasinstrumenten laat deze live dance-act je alle hoeken van de kamer zien. Voel de energie, word betoverd door de show vol LED, neon en special effects en dans alsof er nooit meer een morgen komt!

Maak je klaar voor meer dan drie uur feest want de avond is compleet met de 28-koppige supportact Leuk Da Ge Dr Band en een spetterend naprogramma!

Zin om na de show nog te blijven hangen? Kom dan langs bij Park 6, ons gratis toegankelijke en sfeervolle indoorpark op zeshoog! Speel gratis (arcade)games of pingpong, scoor een cocktail of speciaalbiertje en check videokunstwerk Canvas! www.tivolivredenburg.nl/park6