zaterdag 16 oktober 2021

Band with Benefits

Van ABBA tot Beyoncé en van Martin Garrix tot Goldband

geweest
19:30
zaal open
21:00
aanvang
23:00
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
REWIND
locatie
zaterdag 16 oktober 2021

Band with Benefits

Van ABBA tot Beyoncé en van Martin Garrix tot Goldband

geweest

Coronatoegangsbewijs en ID
Om dit programma te bezoeken heb je behalve een ticket ook een coronatoegangsbewijs nodig, in de vorm van een QR-code. Ook vragen we naar je legitimatiebewijs. Informatie hierover vind je op deze pagina. 

Vanavond gaan we vroeg pieken met Band with Benefits & Rewind Amsterdam! De twee partyconcepten hebben de handen ineen geslagen om een ouderwetse clubavond van formaat neer te zetten. Geen wachtmuziek bij binnenkomst maar direct aftrappen met een feestje! Vanaf moment 1 wordt de temperatuur opgestookt door het team van Rewind om jou in de zo gemiste festivalsferen te krijgen. Warm gedanst? Dan is het aan Band with Benefits om af te sluiten met hun hagelnieuwe anderhalf uur durende liveset!

Kom op tijd en feest zoals je al 19 maanden had willen doen!

Band with Benefits
Deze 5 jonge gasten trekken je hun wereld in met hits van de grootste dj’s en vele remixen van 80’s & pop classics. Met een arsenaal aan synthesizers, gitaren, beats en blaasinstrumenten laat deze live dance-act je alle hoeken van de kamer zien. Zing mee met ABBA, Queen en Beyoncé, dans met Martin Garrix en Goldband en laat je gaan op Dimitri Vegas & Like Mike, Faithless en The Opposites. Voel de energie, word betoverd door de show vol LED, neon en special effects en dans alsof er nooit meer een morgen komt!

Rewind
Na onder eigen vlag complete festivals te hebben uitverkocht en hostings op verschillende grote festivals te hebben mogen doen, bestaat er geen twijfel meer over mogelijk: Het team van Rewind weet wel hoe je een club aan het dansen krijgt! Spoel terug naar de hitjes van toen en fast forward naar de hits van nu! Een unieke mix tussen The Jackson 5, Nelly, Usher en het hete heden. Vroeger was nog nooit zo leuk als nu!

Zie ook

za 4 dec 2021

Parow Fest 2021

Jack Parow presents: Parow Fest

vr 14 jan 2022

The Dirty Daddies

Come To Daddy Tour

vr 3 dec 2021

La Pegatina

De Spaanse feestband met een mix van ska, polka en rumbac