zondag 26 september 2021

Balthazar

Ijzersterke Vlaamse indierock

geweest
CHECK ONS

INDIEPROGRAMMA

19:00
zaal open
19:45
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
Whispering Sons
locatie
zondag 26 september 2021

Balthazar

Ijzersterke Vlaamse indierock

geweest

Dit concert kan doorgaan met 75% van de capaciteit. Er is een mail gestuurd naar ticketkopers met meer informatie. Voor deze show van Balthazar hebben we geen ticketkopers hoeven uitloten. 

Coronatoegangsbewijs en ID
Om dit programma te bezoeken heb je behalve een ticket ook een coronatoegangsbewijs nodig, in de vorm van een QR-code. Ook vragen we naar je legitimatiebewijs. Informatie hierover vind je op deze pagina.

De Belgische band Balthazar is met hun stijlvolle alt-pop al jaren een van de smaakmakers in de indierock van de lage landen. Met elk album lijkt Balthazar zichzelf opnieuw uit te vinden, en zo bestrijkt de band inmiddels het hele spectrum van groovende indierock via poppy tunes tot Serge Gainsbourg-achtige barok. Na het hypnotiserende vierde album Fever (2019) is Balthazar weer een andere weg ingeslagen, zoals is te horen op de gloednieuwe plaat Sand (2021): soulful en filmisch, met spannende falsetzang en melodieën die al na één keer luisteren in je kop zitten!

De shows op 25 en 26 september zijn volledig uitverkocht, er zijn wel nog tickets verkrijgbaar voor de extra show op 16 november.

 

Zie ook

ma 21 feb 2022

Big Thief

Zinderende, melodieuze indierock met uitstapjes naar psychedelische folkrock

di 29 mrt 2022

Metronomy

Dansbare en aanstekelijke electropop

vr 11 feb 2022

Lord Huron

Bekend van het gevoelige indiefolkliedje The Night We Met