zaterdag 25 september 2021

Balthazar

Ijzersterke Vlaamse indierock

geweest
CHECK ONS

INDIEPROGRAMMA

19:00
zaal open
19:45
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
Whispering Sons
locatie
zaterdag 25 september 2021

Balthazar

Ijzersterke Vlaamse indierock

geweest

Dit concert kan doorgaan met 75% van de capaciteit. Enkele ticketkopers zijn hierdoor uitgeloot, deze tickets worden omgezet naar het concert op 16 november. Wanneer je bent uitgeloot hebben we je hierover een mail met meer informatie gestuurd. 

Coronatoegangsbewijs en ID
Om dit programma te bezoeken heb je behalve een ticket ook een coronatoegangsbewijs nodig, in de vorm van een QR-code. Ook vragen we naar je legitimatiebewijs. Informatie hierover vind je op deze pagina.

De Belgische band Balthazar is met hun stijlvolle alt-pop al jaren een van de smaakmakers in de indierock van de lage landen. Met elk album lijkt Balthazar zichzelf opnieuw uit te vinden, en zo bestrijkt de band inmiddels het hele spectrum van groovende indierock via poppy tunes tot Serge Gainsbourg-achtige barok. Na het hypnotiserende vierde album Fever (2019) is Balthazar weer een andere weg ingeslagen, zoals is te horen op de gloednieuwe plaat Sand (2021): soulful en filmisch, met spannende falsetzang en melodieën die al na één keer luisteren in je kop zitten!

De shows op 25 en 26 september zijn volledig uitverkocht, er zijn wel nog tickets verkrijgbaar voor de extra show op 16 november.

Zie ook

di 26 apr 2022

Belle and Sebastian

Ingenieuze en aanstekelijke indiepop

di 29 mrt 2022

Metronomy

Dansbare en aanstekelijke electropop

wo 16 mrt 2022

Future Islands

Gepassioneerde synthpop vol onweerstaanbare basloopjes