Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Ongeplaceerd
Regulier
€ 26,50
CJP
€ 21,30
Inclusief servicekosten en garderobe.
Uitvoerenden

Astori Amsterdam
Sterre Konijn zang
Wiesje Nuiver viool
Vincent van Amsterdam accordeon
James Oesi contrabas

Ben je 29 jaar of jonger? Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

Locatie
Cloud Nine
Programma

Liederen van Ástor Piazzolla, Ricardo Zabales, Ariel Ramírez en Mercedes Sosa, in Nederlandse vertalingen van Sterre Konijn, Paul Patricio en Jan Boerstoel: Revirado; Yo soy María; La Pampa; Pájaros perdidos; Kicho; Chiquilín de Bachín; Alfonsina y el Mar; La muerte del ángel; Balada para un loco; Gracias a la vida; Adiós Nonino

Astori Amsterdam

met Vincent van Amsterdam | Klassiek in de Cloud

incl. servicekosten & garderobe

Klassiek in de Cloud omlijst muziek met de sfeer en entourage van een chique clubavond. Geen rijen stoelen maar tafeltjes, een ontspannen programmering van een uur en na afloop een drankje met de artiesten aan de bar in de zaal. Een speciaal lichtplan accentueert de intieme sfeer. De musici hebben hun wortels in de klassieke muziek maar voelen zich minstens zo vrij daarbuiten.

Argentijns vuur, Nederlandse teksten
Astori Amsterdam verleidt je om een Argentijnse tangobar binnen te lopen. Op het podium klinken levensliederen en ontbrandt het vuur van de Argentijnse tango. De muziek is Argentijns tot in de haarvaten, maar dankzij vertalingen naar het Nederlands krijgen de liederen extra betekenis. Zo gaat er achter Yo soy Maria een vrouw schuil die alle straten van Buenos Aires kent en de mannen om haar vinger windt. Alfonsina y el Mar vertelt het verhaal over de dichteres Alfonsina, die op de bodem van de zee ligt en in slaap wordt gezongen door octopusjes. De liederen worden aangevuld met instrumentale klassiekers van Piazzolla, zoals Invierno Porteño en Adios Nonino.

Astori Amsterdam speelt tango's in het Nederlands want het verhaal is vaak net zo aangrijpend als de muziek Volkskrant ****

 

Korting vanaf vier concerten
Bij dit concert kun je 15% korting ontvangen door voor vier of meer klassieke concerten tegelijk kaarten aan te schaffen. Kijk hier hoe het werkt.

Zie ook

Thomas Enhco

Klassiek in de Cloud

Bezin met Bach: Marjoleine de Vos

Over trouw zijn aan jezelf

Astori Amsterdam

met Vincent van Amsterdam | Klassiek in de Cloud