Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Uitvoerenden

Lis Perry viool
Richard Wolfe viool
Michiel Holtrop altviool
Douw Fonda cello
Martin Kaaij gitaar

Praktische informatie
Locatie

Dit concert vindt plaats in ZIMIHC Theater Stefanus.

Braziliëdreef 2
3563 CK Utrecht

ZIMIHC theater Stefanus ligt centraal in de wijk Overvecht, nabij winkelcentrum De Klop. Met buslijn 1 van U-OV stap je uit bij de halte Amazonedreef, op ongeveer 50m loopafstand van het theater. Kom je met de auto, dan zijn er ruim voldoende parkeerplaatsen beschikbaar rondom het theater. Parkeren is gratis in Overvecht.

Appeltaartconcert - Manzanissimo 10:30

Internationaal Kamermuziekfestival Utrecht

Geweest

Ensemble Manzanissimo speelt feestmuziek van Boccherini, Paganini en een splinternieuw stuk van Roukens. Gitarist Martin Kaaij schuift aan bij deze topstrijkers uit de diverse Nederlandse orkesten.

Stichting Appeltaartconcerten brengt klassieke muziek naar mensen die om wat voor reden dan ook niet (meer) naar een “gewone” concertzaal kunnen gaan. Er wordt bijvoorbeeld gespeeld in verzorgingshuizen, psychiatrische instellingen en TBS-klinieken. Daarnaast worden concerten in laagdrempelige buurthuizen, bibliotheken en wijktheaters georganiseerd.

Door samen met familieleden, mantelzorgers, buren en vrijwilligers naar klassieke muziek te luisteren zijn de Appeltaartconcerten ook bijzondere sociale gebeurtenissen. Door de muziek proberen we iedereen met schoonheid te raken. Omdat de afstand tussen publiek en luisteraars klein is, ontstaat een intieme en bijzondere sfeer. De appeltaart, die in de pauze of na afloop wordt geserveerd, staat symbool voor warmte en geborgenheid.

Dit concert vindt plaats in ZIMIHC Theater Stefanus.

De ticketprijs is inclusief appeltaart en koffie/thee.

Internationaal Kamermuziekfestival Utrecht

Het Internationaal Kamermuziekfestival Utrecht presenteert muziek in kleine bezetting op het allerhoogste niveau.

Meer IKFU