Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
vrijdag 19 oktober 2018

Aphrodite: Pythius, Sage & Westrum

in de Helling

geweest
zaal open
23:00
verwachte eindtijd
05:00

Tijden zijn onder voorbehoud.

leeftijd
18+ (ID verplicht)
vrijdag 19 oktober 2018

Aphrodite: Pythius, Sage & Westrum

in de Helling

geweest

Sinds De Helling in 2003 haar deuren opende heeft menig act memorabele optredens gegeven in het poppodium. Geheel in die traditie viert De Helling haar 15-jarig jubileum met een divers programma. De early birds zijn inmiddels uitverkocht. Reguliere tickets kosten 14,-

Op de vrijdag van het 15-jarige jubileum van De Helling is niemand minder dan jungle en drum & bass-legende Aphrodite te gast! Aphrodite staat bekend als een van de pioniers van het genre en heeft legendarische hits op zijn naam staan als ‘King of the Beats’, ’Stalker’, ‘Styles From The Darkside’ en natuurlijk zijn remix van ‘Ready Or Not’ van The Fugees. Aphrodite is een eersteklas DJ die met zijn 4-deck mixes zalen van 30.000 tot 300 man in vuur en vlam zet. Op 19 oktober komt hij De Helling op haar grondvesten doen trillen.

Support komt van lokale held Hylke Klazema a.k.a. Pythius. Hylke drumde in verschillende metalbands voordat hij ontdekte dat het de computer is die hem wereldfaam zou opleveren als producer Pythius. Met een inmiddels flinke lijst aan Europese (festival)shows (waaronder dit jaar Lowlands) en een dikke stapel releases bij labels als Cause 4 Concern, Rottun, Mindtrick en uiteraard Blackout op zak, bracht Pythius eind maart 2018 zijn imposante debuutalbum ‘Descent’ uit. Zijn kenmerkende mix van duistere trancerollers en snoeiharde neuro/techstep bereikt daarop Champions League niveau!

Naast Aphrodite en Pythius zijn ook oude rotten Sage & Westrum van de partij. Deze heren waren bijna een decennium lang verantwoordelijk voor onder andere de Structure-, Shift-, Rebeltronics- en Utreg Massive-avonden bij ons op De Helling, en stoffen voor één keer hun klassiekers af om 15 jaar De Helling te vieren. Op naar de volgende 15!

Zie ook

vr 18 okt 2019

Fischer-Z

Celebrating 40 years of "The Worker"

do 30 mei 2019

The Como Mamas

Geestdriftige Amerikaans gospeltrio

za 8 jun 2019

Rob de Nijs

Theatershow Niet voor het laatst