vrijdag 25 juni 2021

Anton Mecht Spronk

Dutch Classical Talent

geweest
20:30
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

uitvoerenden

Anton Mecht Spronk cello

programma

Zoltán Kodály Sonate voor cello solo
Gaspar Cassadó Intermezzo e Danza Finale, uit: Suite voor cello solo
Mark O’Connor Appalachia Waltz voor cello solo
Giovanni Sollima Alone

locatie
vrijdag 25 juni 2021

Anton Mecht Spronk

Dutch Classical Talent

geweest

Dit concert gaat door onder de huidige coronamaatregelen.

Dit concert is vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verplaatst van donderdag 1 april naar de bovenstaande datum. Actuele informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen ticketkopers daarom om hun mail goed in de gaten te houden.

Ben je winnaar van de Dutch Classical Talent Tour, dan behoor je tot de allergrootste talenten en beloftes op Nederlandse bodem. Dat bewijzen de namen van vorige deelnemers: Tania Kross, Ties Mellema, Lavinia Meijer, Nora Fischer en het Van Baerle Trio. De door een vakjury geselecteerde winnaars toeren langs twaalf zalen in het land. De concerten hebben geen pauze maar wel een spraakmakende meet & greet plus drankje na afloop.

Zo jong als hij is, is cellist Anton Mecht Spronk al overladen met prestigieuze prijzen. Ook in vermaarde concertzalen als Carnegie Hall is hij geen vreemde meer. Sinds 2016 heeft hij zelfs al zijn eigen internationale festival: Eggenfelden klassisch in Duitsland, waarvan hij artistiek leider is. Het was dan ook geen grote verrassing dat de jury rapporteerde: ‘Hij is heer en meester over zijn instrument, als een koorddanser die niet wankelt.’ Concertbezoekers zullen geboeid op het puntje van hun stoel zitten, terwijl Spronk hen geen seconde loslaat met zijn volkse, temperamentvolle en sprankelende stukken.

Lees hier de programmatoelichting van het concert, geschreven door Agnes van der Horst.

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg
Geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten.