Zaal open
Aanvang
Support act
geen support
Locatie
Hertz
Attend
Facebook-event

Anneke van Giersbergen zingt Kate Bush

Een prachtige ode aan Kate Bush

incl. servicekosten

‘Niemand zou je de muziek van Kate Bush toevertrouwen, behalve Anneke van Giersbergen’, twitterde een bezoeker na afloop van een van Annekes solo-optredens en dat zette de zangeres aan het denken. Als tiener ontdekte ze de muziek van Kate Bush en had ze het album Hounds of Love grijsgedraaid. De bewondering voor de eigenzinnige Bush bleef, hoewel Van Giersbergen - in tegenstelling tot haar idool - voor het podium geboren lijkt.

Ze brengt met deze vierde theatertournee een prachtige ode aan Kate Bush. Uit respect voor de authenticiteit van Bush heeft Van Giersbergen een eigen creatieve en persoonlijke draai aan de songs gegeven, maar voor iedere Kate Bush-fan is dit een unieke gelegenheid om haar oeuvre live te horen.

Zangeres Anneke van Giersbergen heeft een van de meest veelzijdige stemmen van Nederland: krachtig én kwetsbaar. Ze werd bekend als frontvrouw van The Gathering, maar inmiddels heeft ze al vele jaren een succesvolle solocarrière. Dat ze een muzikale kameleon is, blijkt uit de samenwerkingen met artiesten als Devin Townsend, Anathema, IJslandse folkgroep Árstíðir en BLØF. Begin 2021 verscheen haar openhartige soloalbum The Darkest Skies Are The Brightest.

Dit is het verplaatste concert van 18 januari 2022. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers.

Zie ook

Árstíðir

Vetraról - a special holiday event with Árstíðir

Anneke van Giersbergen

Fairytale of TivoliVredenburg - Een alternatieve kerst met Anneke van Giersbergen

Amaranthe & Beyond The Black

Twee symfonische metal / powermetalbands