dinsdag 18 januari 2022

Anneke van Giersbergen zingt Kate Bush

Een prachtige ode aan Kate Bush

€ 22,-

incl. servicekosten

Uitverkocht
19:30
zaal open
20:15
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
geen
locatie
dinsdag 18 januari 2022

Anneke van Giersbergen zingt Kate Bush

Een prachtige ode aan Kate Bush

€ 22,-

incl. servicekosten

Uitverkocht

De show is helemaal uitverkocht maar er zijn nog wel tickets voor dinsdag 14 december 2021. Klik hier voor meer informatie.

Er zijn bij dit concert alleen zitplaatsen. Er is vrije stoelkeuze.

‘Niemand zou je de muziek van Kate Bush toevertrouwen, behalve Anneke van Giersbergen’, twitterde een bezoeker na afloop van een van Annekes solo-optredens en dat zette de zangeres aan het denken. Als tiener ontdekte ze de muziek van Kate Bush en had ze het album Hounds of Love grijsgedraaid. De bewondering voor de eigenzinnige Bush bleef, hoewel Van Giersbergen - in tegenstelling tot haar idool - voor het podium geboren lijkt.

Ze brengt met deze vierde theatertournee een prachtige ode aan Kate Bush. Uit respect voor de authenticiteit van Bush heeft Van Giersbergen een eigen creatieve en persoonlijke draai aan de songs gegeven, maar voor iedere Kate Bush-fan is dit een unieke gelegenheid om haar oeuvre live te horen.

Zangeres Anneke van Giersbergen heeft een van de meest veelzijdige stemmen van Nederland: krachtig én kwetsbaar. Ze werd bekend als frontvrouw van The Gathering, maar inmiddels heeft ze al vele jaren een succesvolle solocarrière. Dat ze een muzikale kameleon is, blijkt uit de samenwerkingen met artiesten als Devin Townsend, Anathema, IJslandse folkgroep Árstíðir en BLØF. Begin 2021 verscheen haar openhartige soloalbum The Darkest Skies Are The Brightest.

Zie ook

zo 6 feb 2022

Amaranthe & Beyond The Black

Twee symfonische metal / powermetalbands

vr 3 dec 2021

Árstíðir

Vetraról - a special holiday event with Árstíðir

di 14 dec 2021

Anneke van Giersbergen

Fairytale of TivoliVredenburg - Een alternatieve kerst met Anneke van Giersbergen