donderdag 22 april 2021

Anne-Fay

Reaspora

programma

Concert 1:
Deuren open – 18:45 uur
Aanvang – 19:15 uur
Verwachte eindtijd – 20:30 uur
(alle tijden zijn onder voorbehoud)

Concert 2: 
Deuren open – 21:00 uur
Aanvang – 21:30 uur
Verwachte eindtijd – 22:45 uur
(alle tijden zijn onder voorbehoud)

support act
geen
locatie
donderdag 22 april 2021

Anne-Fay

Reaspora

Deze concerten zijn vanwege de maatregelen tegen het coronavirus (COVID-19) verplaatst van zaterdag 23 januari 2021 naar de bovenstaande datum. Actuele informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen ticketkopers daarom om hun mail goed in de gaten te houden. 

Zangeres Anne-Fay bracht in 2019 haar debuut EP Onyx & Ivory uit en verkocht de kleine zaal van Paradiso uit met haar live show waarmee ze ook op festival Motel Mozaique stond. Als vocaliste van van ZO! Gospel Choir werkte Anne-Fay samen met artiesten als Kamasi Washington en Oleta Adams. En als frontvrouw van Cookachoo stond Anne-Fay al op Paris Fashion Week, Lowlands, Eurosonic/Noorderslag, Oerol en Mysteryland. Cookachoo was ook support act voor Major Lazer en Buraka Som Sistema en bracht 2 EP’s uit.

Voor haar nieuwe album reisde Anne-Fay de diaspora van haar familie af langs Aruba, Curaçao, Suriname en Ghana om muziek te maken over haar roots. Een fysieke en mentale reis die sterk beïnvloed is door de transatlantische slavenhandel. Anne-Fay is een gemixte vrouw met een witte huid en een zwarte moeder. Hoe verhoud je je tot de huidige maatschappij, culturele toe-eigening en het koloniale verleden van Nederland als je zwarte roots hebt maar ook wit privilege? Hierover verschijnt 29 januari 2021 het album onder de naam REASPORA.

Er zijn 2 concerten, een om 19:15 uur en een om 21:30 uur.

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg
Geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten.