Zaal open
Aanvang
Programma

Bach Partita nr. 1 in Bes, BWV 825; Toccata in c, BWV 911; Franse Suite nr. 5, BWV 816; Engelse Suite nr. 6, BWV 811; Italiaans Concert, BWV 971

Uitvoerenden

Angela Hewitt piano

Locatie
Hertz

Angela Hewitt

Verplaatst naar dinsdag 26 oktober 2021

Verplaatst

Dit concert is vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19verplaatst naar dinsdag 26 oktober 2021. Actuele informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen ticketkopers daarom om hun mail goed in de gaten te houden, en op onze website te kijken voor meer informatie. 

Een absolute must voor alle Bachliefhebbers. De Canadese Angela Hewitt is een van de meest vooraanstaande Bachvertolkers van deze tijd en betreedt voor het eerst het podium in TivoliVredenburg. In tien jaar tijd nam ze alle belangrijkste klavierwerken van Bach op – een prestatie van ongekend formaat en een van de vele uitingen van haar fascinatie voor de Duitse componist. Zo begon ze in 2016 het project ‘The Bach Odyssey’, waarin ze beloofde om alle klavierwerken van Bach live uit te voeren. Haar betoverende pianospel is naast zangerig bijna spiritueel te noemen.