zondag 25 oktober 2020

Andy Shauf

Rijk gearrangeerde indiefolk met melancholische teksten en een warme stem

CHECK ONS

INDIEPROGRAMMA

19:30
zaal open
20:15
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
nog niet bekend
locatie
zondag 25 oktober 2020

Andy Shauf

Rijk gearrangeerde indiefolk met melancholische teksten en een warme stem

Dit is het verplaatste concert van 26 maart, vanwege de maatregelen van het RIVM en de overheid. Zo hopen ook wij de verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan. Je vindt actuele algemene informatie hier. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum, hiervoor hoeft geen actie ondernomen te worden. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. 

Statement Andy Shauf:
Dear fans,
I am very sorry to announce that we have had to reschedule our upcoming European dates in light of the recent developments with the COVID-19 virus. It is frustrating for us as a band as I'm sure it is for everyone holding tickets and for all of those that have worked hard to make these shows happen. Despite this, we feel that it is the safe response to what has become a pandemic.
All tickets for rescheduled shows will be honoured for the new dates, while refunds are also an option and available at the point of purchase.
Thanks for your understanding and stay safe,
Andy

De Canadese singer-songwriter Andy Shauf is een perfectionist en dat is te horen aan zijn werk – dat klinkt namelijk perfect. Hij maakt indruk met zijn eerlijke en persoonlijke liedjes die veelal gaan over hartzeer en eenzaamheid. Zorgvuldig zoekt hij zijn woorden uit, waardoor zijn werk bijna poëtisch klinkt. De ietwat somber aandoende onderwerpen klinken daarom toch toegankelijk. Qua productie doen zijn platen niet onder voor de softrockmeesterwerken uit de seventies, de arrangementen zijn subtiel en rijk tegelijk en dan is Shauf ook nog eens gezegend met een warme stem in de categorie Elliot Smith. In 2016 verscheen zijn plaat The Party, alweer een tijdje geleden, maar het is dan ook zo’n album dat pas na tientallen draaibeurten zijn geheimen prijsgeeft. In de tussentijd was Andy Shauf op pad met zijn band Foxwarren, waarmee hij afgelopen juni nog in onze Pandora stond. In januari kwam zijn laatste album The Neon Skyline uit, met een verzameling samenhangende, charmante nummers!