zondag 25 oktober 2020

Andy Shauf

Wordt verplaatst

Verplaatst
CHECK ONS

INDIEPROGRAMMA

19:30
zaal open
20:15
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
nog niet bekend
locatie
zondag 25 oktober 2020

Andy Shauf

Wordt verplaatst

Verplaatst

Dit concert is eerder verplaatst van 26 maart 2020 naar 25 oktober 2020. Vanwege de coronamaatregelen kan dit concert ook op die laatste datum niet doorgaan op de manier zoals het oorspronkelijk bedacht is. Wij werken er samen met de boeker en musici hard aan om zo snel mogelijk duidelijkheid te verschaffen. Als dit concert wordt verplaatst naar een nieuwe datum of definitief wordt afgelast, dan worden ticketkopers daar zo snel mogelijk over geïnformeerd via e-mail. Dit kan echter enige tijd duren. Je begrijpt vast dat corona een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen je daarom je mail en onze website goed in de gaten te houden, en niet per e-mail of telefoon om meer informatie te vragen. Actuele informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier

Wil je sowieso een ticket kopen voor dit concert, voor een nu nog onbekende datum in de toekomst, dan kan dat hier

Statement van Andy Shauf:
Dear fans,
I am very sorry to announce that we have had to reschedule our upcoming European dates in light of the recent developments with the COVID-19 virus. It is frustrating for us as a band as I'm sure it is for everyone holding tickets and for all of those that have worked hard to make these shows happen. Despite this, we feel that it is the safe response to what has become a pandemic.
All tickets for rescheduled shows will be honoured for the new dates, while refunds are also an option and available at the point of purchase.
Thanks for your understanding and stay safe,
Andy

De Canadese singer-songwriter Andy Shauf is een perfectionist en dat is te horen aan zijn werk – dat klinkt namelijk perfect. Hij maakt indruk met zijn eerlijke en persoonlijke liedjes die veelal gaan over hartzeer en eenzaamheid. Zorgvuldig zoekt hij zijn woorden uit, waardoor zijn werk bijna poëtisch klinkt. De ietwat somber aandoende onderwerpen klinken daarom toch toegankelijk. Qua productie doen zijn platen niet onder voor de softrockmeesterwerken uit de seventies, de arrangementen zijn subtiel en rijk tegelijk en dan is Shauf ook nog eens gezegend met een warme stem in de categorie Elliot Smith. In 2016 verscheen zijn plaat The Party, alweer een tijdje geleden, maar het is dan ook zo’n album dat pas na tientallen draaibeurten zijn geheimen prijsgeeft. In de tussentijd was Andy Shauf op pad met zijn band Foxwarren, waarmee hij afgelopen juni nog in onze Pandora stond. In januari kwam zijn laatste album The Neon Skyline uit, met een verzameling samenhangende, charmante nummers!