Bekijk alle podcasts

NPO POdcastevent
Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Locatie
Club Nine

Andermans Veren: Freek de Jonge

NPO Podcastevent

Geweest

Coronatoegangsbewijs en ID
Om dit programma te bezoeken heb je behalve een ticket ook een coronatoegangsbewijs nodig, in de vorm van een QR-code. Ook vragen we naar je legitimatiebewijs. Informatie hierover vind je op deze pagina.

Speciaal voor het NPO Podcastevent neemt Kick van der Veer cabaretier Freek de Jonge mee naar het TivoliVredenburg. Andermans Veren is bijzondere kleinkunst en cabaret, samengesteld door kenner Kick van der Veer. Hij voorziet alle inspirerende fragmenten en muziek van deskundig commentaar en vervult een gidsfunctie voor liefhebbers van dit genre.

Dit jaar heeft het legendarische kleinkunst- en cabaret radioprogramma Andermans Veren flink uitgepakt met podcast specials. Kick van der Veer publiceerde lange interviews met interessante makers zoals Jan Rot en Sido Martens. Ook maakte Kick thematische afleveringen over de geschiedenis van seks in het cabaret en ontleedde hij Nederlandse protestliederen samen met Laurens Ham.

Voor het NPO Podcastevent pakt Andermans Veren uit met een interview met Freek de Jonge. Kick zal met De Jonge praten over zijn nieuwe boek “Kom Verder”, het eerste deel van Freeks memoires, dat gaat over de geschiedenis van zijn voorouders. De podcast van Andermans Veren luister je hier.

Let op: om aanwezig te zijn bij een podcast moet je een kaartje kopen. Kaartjes voor een enkele podcast kosten €5 en zijn inclusief één consumptie. Wil je bij meerdere podcasts aanwezig zijn? Koop dan voor €10 een passe-partout, waarmee je toegang krijgt tot zo veel podcasts als je wil, en twee consumpties. Passe-partouts zijn in beperkte aantallen beschikbaar.