maandag 13 april 2020

Amsterdam Sinfonietta met Lucas & Arthur Jussen

Verplaatst naar 13 september 2020

Verplaatst
14:15
zaal open
15:00
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

uitvoerenden

Amsterdam Sinfonietta o.l.v. Candida Thompson viool

Lucas en Arthur Jussen piano

programma

Bach 3 Contrapuncti; Concert voor 2 klavieren in C
Fazıl Say Night
Britten Variations on a theme by Frank Bridge
Bach Concert voor 2 klavieren in c

locatie
maandag 13 april 2020

Amsterdam Sinfonietta met Lucas & Arthur Jussen

Verplaatst naar 13 september 2020

Verplaatst

Dit concert is verplaatst naar zondag 13 september 2020 naar aanleiding van de uitbraak van het coronavirus en het landelijk verbod op evenementen tot 1 juni 2020 van de Nederlandse overheid. Zo hopen ook wij de verdere verspreiding van het virus (COVID-19) tegen te gaan. Je vindt actuele algemene informatie hier. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum, hiervoor hoeft geen actie ondernomen te worden. Het kan zijn dat je verhinderd bent op de nieuwe datum, over de restitutiemogelijkheid volgt later meer informatie. We zijn momenteel druk bezig de verschillende opties uit te werken. Er wordt een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers, maar vanwege de omvang van ons programma kan dit enige tijd duren. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen je daarom om onze website goed in de gaten te houden, en niet per e-mail of telefoon om meer informatie te vragen.

Met de Jussen-broers nam Amsterdam Sinfonietta twee Concerten voor twee klavieren van Bach op. Contrasterend met de sprankelende Bach-concerten is het spooky en opzwepende Night, een compacte tour de force speciaal voor Lucas en Arthur gecomponeerd door de Turkse meesterpianist Fazıl Say. De strijkers van Amsterdam Sinfonietta sluiten aan met de razend virtuoze Variations on a Theme by Frank Bridge. Deze veelzijdige ode aan zijn leermeester betekende de internationale doorbraak van Benjamin Britten.

 

Op de hoogte blijven van al het aanbod klassieke muziek in TivoliVredenburg? Schrijf je in voor de nieuwsbrief klassiek!