maandag 13 april 2020

Amsterdam Sinfonietta met Lucas & Arthur Jussen

afgelast
14:15
zaal open
15:00
aanvang
Rang 1
€ 38,-
€ 30,80
Rang 2
€ 35,-
€ 28,40
Rang 3
€ 29,-
€ 23,60

Deze prijzen zijn inclusief servicekosten.

uitvoerenden

Amsterdam Sinfonietta o.l.v. Candida Thompson viool

Lucas en Arthur Jussen piano

programma

Bach 3 Contrapuncti; Concert voor 2 klavieren in C
Fazıl Say Night
Britten Variations on a theme by Frank Bridge
Bach Concert voor 2 klavieren in c

locatie
maandag 13 april 2020

Amsterdam Sinfonietta met Lucas & Arthur Jussen

afgelast

Dit concert is afgelast naar aanleiding van de maatregelen die het RIVM adviseert. Zo hopen ook wij de verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan. We gaan voor zoveel mogelijk evenementen op zoek naar een alternatieve datum. Gezien de omvang van ons programma kan het een aantal weken duren voordat er meer informatie is over dit concert. Als dit concert kan worden verplaatst of definitief wordt afgelast, worden ticketkopers daar zo snel mogelijk over geïnformeerd. Je vindt actuele algemene informatie hier.

Met de Jussen-broers nam Amsterdam Sinfonietta twee Concerten voor twee klavieren van Bach op. Contrasterend met de sprankelende Bach-concerten is het spooky en opzwepende Night, een compacte tour de force speciaal voor Lucas en Arthur gecomponeerd door de Turkse meesterpianist Fazıl Say. De strijkers van Amsterdam Sinfonietta sluiten aan met de razend virtuoze Variations on a Theme by Frank Bridge. Deze veelzijdige ode aan zijn leermeester betekende de internationale doorbraak van Benjamin Britten.

 

Op de hoogte blijven van al het aanbod klassieke muziek in TivoliVredenburg? Schrijf je in voor de nieuwsbrief klassiek!

Zie ook