maandag 20 september 2021

Amenra Acoustic

Programma met 1,5 m afstand | Vlaamse post-metalband speelt akoestische show in de Grote Zaal

CHECK ONS

HEAVY PROGRAMMA

21:00
zaal open
22:00
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
geen
locatie
maandag 20 september 2021

Amenra Acoustic

Programma met 1,5 m afstand | Vlaamse post-metalband speelt akoestische show in de Grote Zaal

Er staan drie verschillende shows van Amenra in onze agenda, dit is een akoestische show waarbij we rekening houden met de capaciteit voor 1,5 meter afstand. Er is nog een akoestische show op 21 september 2021 in Ronda. De oorspronkelijke versterkte show is nu verplaatst naar 5 april 2022

De Vlaamse metalband Amenra maakt al ruim twintig jaar een volstrekt unieke vorm van post-metal. De muziek van het vijftal is doordrenkt van spiritualiteit en hun concerten gaan vergezeld van indringende videoprojecties en rituelen. Geboorte versus dood, licht versus duisternis: het zijn geen oppervlakkige thema’s die Amenra behandelt, maar het resultaat is des te meeslepender. Niet voor niets is Amenra meer dan een band, het is een broederschap waarbij (onder de noemer Church of Ra) veel gelijkgestemde creatieve zielen zich hebben aangesloten. Op 25 juni verscheen het nieuwe album De Doorn. Vanavond doet Amenra een compleet akoestische show!

Programma met 1,5 m afstand
Dit programma vindt plaats met 1,5 meter afstand en heeft daardoor een beperkte capaciteit. Er is geen coronatoegangsbewijs (vaccinatie-, test- of herstelbewijs) nodig. Heb je daarover vragen, kijk dan even op deze pagina.

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg
Geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten.

 

Zie ook

di 5 apr 2022

Amenra + Jo Quail

Vlaamse post-metalband

di 21 sep 2021

Amenra Acoustic

Programma met 1,5 m afstand | Vlaamse post-metalband speelt akoestische show in Ronda