menu zoeken
Naar agenda
woensdag 11 maart 2015

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

All Time Low

28,50

Prijzen zijn inclusief servicekosten.

support
Neck Deep
aanvang
19:30
zaal open
19:00
locatie

Opener: Real Friends

Let op: er zijn deze dag meerdere rijen voor All Time Low; voor bezoekers met VIP tickets en voor bezoekers van het concert. Let goed op het bord voordat je in één van de rijen gaat staan. De ingang is aan de kant van café Het Gegeven Paard.

Deuren voor mensen met een signing ticket gaan om 17:00 open en daarna mag je in groepjes naar binnen. Volg goed de instructies van het personeel op. Je blijft je plek in de rij behouden zodra de deuren open gaan. Bezoekers met een meet & greet ticket mogen 18:15 uur naar binnen. Met een early entry ticket mag je om 18:50 uur naar binnen. De deuren voor het concert gaan om 19:00 uur open, de eerste band begint om 19:30. Alle tijden zijn onder voorbehoud.

In tegenstelling tot wat hun naam doet vermoeden, is All Time Low (hun naam komt uit een tekst van New Found Glory) een van de meest energieke bands binnen het poppunkgenre. Het kwartet uit de Verenigde Staten toert zo ongeveer 365 dagen per jaar rond de wereld, maar heeft in de elf jaar van hun bestaan ook al vijf studioalbums uitgebracht en een zesde komt eraan. En dan speelt All Time Low ook nog een rol als zichzelf in de binnenkort te verschijnen film Fan Girl (met Meg Ryan). Zet nog even die knaller Dear Maria, Count Me In op en maak je klaar voor een All Time High vanavond!

Wellicht vind je ook interessant

do 29 nov 2018

Venice

Zonnige westcoastpop uit Amerika

zo 25 nov 2018

Town of Saints

Dansbare indiefolk

vr 23 nov 2018

Toontje Lager

Nederpop uit de jaren 80

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord