Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
woensdag 11 maart 2015

All Time Low

geweest
zaal open
19:00

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
Neck Deep
locatie
woensdag 11 maart 2015

All Time Low

geweest

Opener: Real Friends

Let op: er zijn deze dag meerdere rijen voor All Time Low; voor bezoekers met VIP tickets en voor bezoekers van het concert. Let goed op het bord voordat je in één van de rijen gaat staan. De ingang is aan de kant van café Het Gegeven Paard.

Deuren voor mensen met een signing ticket gaan om 17:00 open en daarna mag je in groepjes naar binnen. Volg goed de instructies van het personeel op. Je blijft je plek in de rij behouden zodra de deuren open gaan. Bezoekers met een meet & greet ticket mogen 18:15 uur naar binnen. Met een early entry ticket mag je om 18:50 uur naar binnen. De deuren voor het concert gaan om 19:00 uur open, de eerste band begint om 19:30. Alle tijden zijn onder voorbehoud.

In tegenstelling tot wat hun naam doet vermoeden, is All Time Low (hun naam komt uit een tekst van New Found Glory) een van de meest energieke bands binnen het poppunkgenre. Het kwartet uit de Verenigde Staten toert zo ongeveer 365 dagen per jaar rond de wereld, maar heeft in de elf jaar van hun bestaan ook al vijf studioalbums uitgebracht en een zesde komt eraan. En dan speelt All Time Low ook nog een rol als zichzelf in de binnenkort te verschijnen film Fan Girl (met Meg Ryan). Zet nog even die knaller Dear Maria, Count Me In op en maak je klaar voor een All Time High vanavond!

Zie ook

do 30 mei 2019

The Como Mamas

Geestdriftige Amerikaans gospeltrio

za 8 jun 2019

Rob de Nijs

Theatershow Niet voor het laatst

vr 18 okt 2019

Fischer-Z

Celebrating 40 years of "The Worker"