Zaal open
Aanvang
Uitvoerenden

Marleen van der Loo
Thalita Angwarmasse
Leona Philippo
KokHwa
Peggy Sandaal
Laurie Reijs
René van Kooten
Carolina Dijkhuizen
Marlon Henry
Linda Hibma
Ben Cramer
Maja Egter van Wissekerke
Bobby June
Eleanor Lejarde
Robin van den Akker
Hannah van Meurs
Jeroen Luiten
Ivo Chundro
Monira McIntosh
Rogier Komproe
Joris de Beul
Antje Monteiro
Bastiaan Ragas

Muziek van Elton John
Songteksten door Tim Rice
Vertaling door Martine Bijl

Support act
geen support
Locatie
Grote Zaal

Aïda in concert

Aïda 20 jaar in concert met orginele cast | matineevoorstelling

Geweest

Coronatoegangsbewijs en ID
Om dit programma te bezoeken heb je behalve een ticket ook een coronatoegangsbewijs nodig, in de vorm van een QR-code. Ook vragen we naar je legitimatiebewijs. Informatie hierover vind je op deze pagina. 

Er zijn bij dit concert alleen vaste zitplaatsen.

Het is precies 20 jaar geleden dat de musical Aïda zijn wereldpremière beleefde. Dit vieren wij met het jubileumconcert: Aïda 20 jaar, in concert. De originele Nederlandse cast zal voor het eerst in twintig jaar bij elkaar komen voor dit unieke concert  in Utrecht! De popmusical, met muziek van Elton John, werd meteen de meest succesvolle musical die er in jaren was geweest. Tijdens het concert zullen onder andere Leona Phillipo , Bastiaan Ragas, Antje Monteiro, Carolina Dijkhuizen, René van Kooten en de bekende muziek uit Aïda ten gehore brengen.

In het circustheater in Scheveningen beleefde de popmusical Aïda op 21 oktober 2001 zijn Europese première in Nederland. Met muziek van Elton John, een script van Tim Rice en de vertaling van Martine Bijl (musical award winnaar) werd Aïda meteen dé meest succesvolle musical van de afgelopen 20 jaar. Met als bekroning de ANWB Kampioen-publieksprijs voor beste musical 2002. De voorstelling speelde van 21 oktober 2001 tot en met 3 augustus 2003. De musical trok maar liefst meer dan 1,2 miljoen bezoekers en won drie musical awards!