Le Guess Who? - Saturday
Deuren open
Aanvang
Verwachte eindtijd
Locatie
TivoliVredenburg

Le Guess Who? - Saturday

Vierdaags festival voor avontuurlijke en grensverleggende muziek

incl. servicekosten

Le Guess Who? wordt beschouwd als een van de meest vooruitstrevende festivals ter wereld. Het festival staat in het teken van geluiden die je op andere plekken niet of nauwelijks te horen krijgt, maar die nieuwe perspectieven bieden op wat mogelijk is binnen de muziek.

 

Le Guess Who? keert van 7-10 november 2024 terug naar Utrecht voor de zeventiende festivaleditie. Vier dagen lang neemt Le Guess Who? de stad over met shows van meer dan 150 artiesten die optreden in popzalen, theaters, kerken, werfkelders en clubs.

 

Op zaterdag 9 november vind je op het programma o.a. de Japanse psychrockband Bo Ningen die hun alternatieve live soundtrack van Alejandro Jodorowsky’s magnum opus The Holy Mountain uit 1973 presenteert; de in Mexico gevestigde experimentele celliste en componiste Mabe Fratti samen met de Londense band Shards; Blanco Teta, een band uit de opkomende queer Latinx-scene, die onwaarschijnlijk maar onweerstaanbaar bewerkte cello toevoegt aan de kenmerken van hun punkvoorgangers; de Australische post-apocalyptische acid punk disco van Tropical Fuck Storm; een samenwerkingsproject van de befaamde elektronische experimentele muzikanten Kevin Richard Martin & KMRU; en een zeer zeldzame en uitgebreide set van Theo Parrish die de grenzen van de Zwarte dansmuziek opzoekt, uitdaagt en herdefinieert.

TICKETS

Tickets voor Le Guess Who? 2024 zijn verkrijgbaar via leguesswho.com/tickets.