Isabel Pronk
Deuren open
Aanvang
Rang 1
Regulier
€ 20,-
Rang 2
Regulier
€ 18,-
Rang 3
Regulier
€ 14,-
incl. servicekosten, garderobe en pauzedrankje
Uitvoerenden

Isabel Pronk mezzosopraan
Valentine Blangé viool
Vera Kooper piano
Ketevan Roinishvili cello

Programma

Muziek van:
Astor Piazzolla
Kurt Weill
Wende Snijders
Sarah Neutkens

Amanda Payne schrijver

Locatie
Hertz
Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2425. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2425. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt. 

Bekijk andere kortingsmogelijkheden, zoals de CJP-pas en U-Pas, hier. 

Ben je 29 jaar of jonger?

Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

Isabel Pronk

Dutch Classical Talent

v.a. € 14,-

Bestel tickets

incl. servicekosten, garderobe en pauzedrankje

Als het donker wordt, dan komen de wolven... Isabel Pronk verhaalt over de gevoelens van eenzaamheid en kwetsbaarheid die een mens overvallen in de nacht. Maar teruggeworpen worden op jezelf biedt ook kracht om opnieuw te beginnen. Met monologen van Amanda Payne en nieuwe muziek van Sarah Neutkens die ze speciaal hiervoor schreef. 

Fascinerend
Pronk is niet bepaald een mezzosopraan van de traditionele stempel. Ze toerde met Pynarello, en als cultureel ondernemer creëert ze muziektheater waarin ze genres en kunstvormen overstijgt. Volgens het juryrapport van Dutch Classical Talent vertelt ze ‘vastberaden en gretig haar verhaal’ en heeft ze ‘een goed gevoel voor tekst in combinatie met een vleugje theater’. Een boeiende avond gegarandeerd. 

Finalist Dutch Classical Talent
Dit concours biedt jonge kamermusici een unieke kans om zichzelf op de kaart te zetten. Via audities kiest een vakjury drie talenten die onder begeleiding een prikkelend, actueel programma samenstellen en in veertien grote Nederlandse zalen optreden. Aan het einde van de tournee wordt de Dutch Classical Talent Award uitgereikt tijdens de feestelijke finale. Het saxofoonkwartet Osimun Quartet en de slagwerkgroep Kāna Trio zijn de andere twee kanshebbers.  

Zie ook

Isabel Pronk

Osimun Quartet

Dutch Classical Talent

Isabel Pronk

Finale Dutch Classical Talent

Dutch Classical Talent

Isabel Pronk

Kāna Trio

Dutch Classical Talent