Lunchconcert Jazz

Elke vrijdag de springplank voor aanstormend talent

Alle lunchconcerten
Deuren open
Aanvang
Verwachte eindtijd

Lunchconcert Jazz

Gratis | KIIK

Geweest

De Lunchconcerten zijn elke vrijdag de springplank voor zowel je weekend als voor aanstormend talent. Neem je bammetjes mee en bewonder de talenten van de toekomst, afkomstig van alle conservatoria van Nederland en het allermooiste is dat de toegang gratis is.

Voor fans van London Grammar, Tom Odell en Billie Eilish. KIIK is een Utrechtse singer-songwriter die samen met haar band melancholische en soms duistere Engelstalige popmuziek speelt. In haar teksten is ze op zoek naar een standpunt ten opzichte van complexe situaties zoals familie, trauma en relaties. Wat uitgedragen wordt door-middel van elektronische band muziek in met pakkende melodieën en en af en toe een subtiele dosis backing vocals.

Entreebewijs

Reserveer je gratis ticket vanaf vrijdag 09.30 uur op de dag van het lunchconcert. Tickets kun je reserveren via de website of bij de kassa in de centrale hal. De lunchconcerten zijn toegankelijk voor iedereen boven de 8 jaar. Let op: vijf minuten voor aanvang sluiten de zaaldeuren, laatkomers kunnen wij helaas niet toelaten.