Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
vrijdag 23 november 2018

90's NOW

Alleen het beste uit de jaren 90: hits, corny clipjes, Tamagotchi en nog veel meer

geweest
zaal open
23:00
verwachte eindtijd
04:00

Tijden zijn onder voorbehoud.

leeftijd
18+ (ID verplicht)
locatie
vrijdag 23 november 2018

90's NOW

Alleen het beste uit de jaren 90: hits, corny clipjes, Tamagotchi en nog veel meer

geweest

Deze editie is geweest. Check hier wanneer de volgende editie plaats vindt.

Voordat 90's NOW in Ronda begint start je je 90's avond perfect bij de boekpresentatie van 'No Limit' in Park 6! 'No Limit' gaat over Eurodance in de 90's, bekend door o.a. O-Zone, Aqua, Paul Elstak en vele andere! Bij aankoop van het boek krijg je een gratis 90's NOW ticket. Als je al een 90's NOW ticket hebt krijg je korting op het boek. Naast de presentatie is er een quiz en sluit 90's NOW DJ Gary Global af met een Best Of Eurodance-set. 

Whoomp there it is! 90's NOW is exact wat je denkt dat het is: de jaren negentig en wel nu meteen. De 90’s NOW! dj’s mixen, stampen en roeren dwars door alle stijlen uit de jaren negentig. Dance, rock, pop, hiphop, R&B, happy hardcore: alles komt voorbij. Ook het 90’s videoarchief blijft maar groeien, dus elke editie van 90’s NOW is nokkienokkie gevuld met corny clipjes, crappy commercials en foute tv-series. In één keer terug naar de tijd van Tamagotchi, Telekids en Two Unlimited. Om C&C Music Factory maar eens te citeren: Everybody Dance Now!

Start je clubnight the right way in Park 6! Ons indoorpark is de perfecte plek om op te warmen voor de nacht en te genieten van cocktails, bierspecials, een lichtgevende dansvloer, de beste lokale dj's, een tafeltennistafel, gratis arcade-games, giga-Twister en het beste uitzicht van Utrecht!

Bekijk de Park 6-agenda voor meer informatie, het wekelijks variërende randprogramma en de openingstijden.

Zie ook

za 12 okt 2019

Reload

In De Helling

vr 30 aug 2019

Kiss All Hipsters

Eclectische mix van indie en aanverwant

za 21 sep 2019

Park 6 By Night

Gratis entree – dans en vier je weekend in ons zomers indoorpark