Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
vrijdag 23 november 2018

90's NOW

Alleen het beste uit de jaren 90: hits, corny clipjes, Tamagotchi en nog veel meer

geweest
zaal open
23:00
verwachte eindtijd
04:00

Tijden zijn onder voorbehoud.

leeftijd
18+ (ID verplicht)
locatie
vrijdag 23 november 2018

90's NOW

Alleen het beste uit de jaren 90: hits, corny clipjes, Tamagotchi en nog veel meer

geweest

Voordat 90's NOW in Ronda begint start je je 90's avond perfect bij de boekpresentatie van 'No Limit' in Park 6! 'No Limit' gaat over Eurodance in de 90's, bekend door o.a. O-Zone, Aqua, Paul Elstak en vele andere! Bij aankoop van het boek krijg je een gratis 90's NOW ticket. Als je al een 90's NOW ticket hebt krijg je korting op het boek. Naast de presentatie is er een quiz en sluit 90's NOW DJ Gary Global af met een Best Of Eurodance-set. 

Whoomp there it is! 90's NOW is exact wat je denkt dat het is: de jaren negentig en wel nu meteen. De 90’s NOW! dj’s mixen, stampen en roeren dwars door alle stijlen uit de jaren negentig. Dance, rock, pop, hiphop, R&B, happy hardcore: alles komt voorbij. Ook het 90’s videoarchief blijft maar groeien, dus elke editie van 90’s NOW is nokkienokkie gevuld met corny clipjes, crappy commercials en foute tv-series. In één keer terug naar de tijd van Tamagotchi, Telekids en Two Unlimited. Om C&C Music Factory maar eens te citeren: Everybody Dance Now!

Start je clubnight the right way in Park 6! Ons indoorpark is de perfecte plek om op te warmen voor de nacht en te genieten van cocktails, bierspecials, een lichtgevende dansvloer, de beste lokale dj's, een tafeltennistafel, gratis arcade-games, giga-Twister en het beste uitzicht van Utrecht!

Bekijk de Park 6-agenda voor meer informatie, het wekelijks variërende randprogramma en de openingstijden.

Zie ook

vr 18 okt 2019

Fischer-Z

Celebrating 40 years of "The Worker"

zo 26 mei 2019

Fastlove: A Tribute To George Michael

Alle hits van Wham! en George Michael

do 30 mei 2019

The Como Mamas

Geestdriftige Amerikaans gospeltrio