zaterdag 4 december 2021

90's NOW

De ultieme dubbeldikke hitshow uit de jaren ’90

€ 14,80

incl. servicekosten

Geen voorverkoop

CHECK ALLE CLUBNIGHTS

04:00
verwachte eindtijd
23:00
zaal open

Tijden zijn onder voorbehoud.

leeftijd
18+ (ID verplicht)
locatie
zaterdag 4 december 2021

90's NOW

De ultieme dubbeldikke hitshow uit de jaren ’90

€ 14,80

incl. servicekosten

Geen voorverkoop

Dit is de verplaatste dansnacht van vrijdag 24 september. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers.

De ticketverkoop van deze dansavond is gepauzeerd. Naar aanleiding van de maatregelen vanuit de overheid om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is het onduidelijk of en op welke wijze deze dansavond kan plaatsvinden. Dit programma vindt plaats op volledige capaciteit volgens de dan geldende coronamaatregelen. Ticketkopers ontvangen hierover ongeveer twee weken voorafgaand aan de dansavond een update via de mail.

90's NOW is al meer dan tien jaar de ultieme dubbeldikke hitshow uit de jaren ’90. Telekid Dj Gary Global en zijn befaamde DJ-crew mixen en mashen alle stijlen uit de jaren negentig dwars door elkaar: dance, rock, pop, hiphop, R&B, happy hardcore, alles komt voorbij. Voeg daar nog crappy commercials, foute tv-series en een gigantische gameboy bij, en je waant je zo terug in die tijden dat écht alles mocht. Een hand vol met gel in je haar en dans als MC Hammer de nacht weg met oude vrienden en nieuwe bekenden. Yo, homes smell you later!