Etenstijd! live
Kennis & Debat

Talks, colleges, festivals en meer

Kennis & Debat
Deuren open
Aanvang
Support act
Geen support
Locatie
Grote zaal

Etenstijd! live

met Teun van de Keuken en Yvette van Boven

incl. servicekosten

Al twee jaar lang klinken Teun en Yvette door de oortjes van hun trouwe luisteraars. In de podcast Etenstijd! hoor je tips, verhalen en de antwoorden op talloze luisteraarsvragen over eten – genoeg om een boek mee te vullen. Rond het verschijnen van dat boek gaan Teun en Yvette het theater in, met Etenstijd! - Live.

Wat is de definitie van een goed restaurant, hoe vind je er een, en welke wijn bestel je dan? In welk seizoen oogst Yvette de artisjokken en met wat voor saus serveert ze die? In welk aanrechtkasteel stooft Teun altijd zijn bonen, en welke apparaten fossiliseren in zijn keukenkast? Dat en meer, tijdens de Kookboekenweek, in Etenstijd! Live.

Yvette van Boven is culinair schrijver, illustrator, tv- & podcastpresentator. Ze schreef talloze succesvolle kookboeken. Maar liefst drie keer won ze de prijs voor het beste Nederlandse kookboek. Yvette is natuurlijk ook bekend van de tv-programma’s: De streken van Van Boven en Koken met Van Boven, haar wekelijkse rubriek in Libelle en Volkskrant Magazine. Met Teun maakt ze de culinaire podcast Etenstijd!

Teun van de Keuken is schrijver, columnist tv-journalist en podcastmaker. Twintig jaar lang was hij verslaggever van het programma De Keuringsdienst van Waarde en hij maakte documentaireseries als: De slag om de klerenwereld en De Vuilnisman. Ook heeft hij een wekelijkse column in de Volkskrant. Recent schreef hij de non-fictiebestseller De mens is een plofkip: hoe de voedingsindustrie ons ziek maakt. Met Yvette maakt hij culinaire podcast Etenstijd!

Je cookie instellingen blokkeren YouTube.
Pas je instellingen aan om gebruik te maken van YouTube.

Zie ook

Etenstijd! live

Julika Marijn

Buiten de lijnen, het mysterie Mondriaan

Etenstijd! live

Marcel van Roosmalen & Eva Hoeke

Zandweg 17, Wormer