Nationale Koren
Deuren open
Aanvang
Regulier
Volwassene
€ 30,-
Kind
€ 15,-
incl. servicekosten, garderobe en pauzedrankje
Uitvoerenden

Nationaal Kinderkoor
Nationaal Jongenskoor
Nationaal Vrouwen Jeugdkoor
Nationaal Gemengd Jeugdkoor
Irene Verburg dirigent
László Nemes dirigent

Programma

Jubileumprogramma met muziek van Mendelssohn, Kodály, Sviridov en anderen

Locatie
Grote zaal
Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2425. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2425. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Bekijk andere kortingsmogelijkheden, zoals de CJP-pas en U-Pas, hier.

Ben je 29 jaar of jonger?

Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

Nationale Koren

Jubileumconcert

incl. servicekosten, garderobe en pauzedrankje

Nederland omarmt een gouden koortraditie. Sleutelrol is weggelegd voor de Nationale Koren. In 35 jaar zijn de vier aangesloten jeugdkoren uitgegroeid tot een instituut voor talentvolle koorvocalisten. De jeugdkoren treden over heel de wereld op. Nu vieren ze hun jubileum met een hartverwarmend concert in de Grote Zaal. Iedere zangliefhebber wordt subiet meegesleept door de intense daadkracht van de vier jeugdkoren.

Onder de paraplu van de Nationale Koren bevinden zich vier jeugdkoren van uitzonderlijk niveau: het Nationaal Jongenskoor, het Nationaal Kinderkoor, het Nationaal Vrouwen Jeugdkoor en het Nationaal Gemengd Jeugdkoor. Het Nationaal Vrouwen Jeugdkoor trad al op met het Budapest Festival Orchestra en de Berliner Philharmoniker. Met grote souplesse manoeuvreren de koren langs de meest uiteenlopende muziekgenres: van barok en pop tot romantisch en eigentijds. Laat u verrassen door etherische jongenssopranen, fel brommende bassen en hemels vrouwengezang.

TivoliVredenburg onderhoudt een speciale band met de Nationale Koren. In het concertseizoen 2021-2022 waren de jeugdkoren nog succesvol ensemble in residence in thuisbasis Utrecht. De vier koren zijn nu terug voor een spannend surpriseprogramma, waarbij ze beurtelings worden aangevuurd door dirigenten Irene Verburg en László Nemes.

Zie ook

Nationale Koren

Lets Radiokoor: Miserere

Dirigent Sigvards Klava

Nationale Koren

Wiener Sängerknaben

Wiener Weihnachten

Nationale Koren

Nederlands Kamerkoor: De Mis van Martin

Dirigent Peter Dijkstra