Freedom City
Deuren open
Aanvang
Verwachte eindtijd
Locatie
Pandora

Freedom City

Dancebattles met lokaal en internationaal talent

v.a. € 14,-

Bestel tickets

incl. servicekosten

Met een programma breder dan ooit wordt dit jaar dans en muziek ingezet om hokjes te laten verdwijnen en mensen te verbinden. Met spectaculaire dans battles, theater en live optredens kun je tijdens het Freedom City Festival volop genieten. Groots internationaal talent deelt het podium met lokale artiesten en gaan samen los op energieke beats! Getalenteerde DJ’s draaien de meest dansbare genres zoals hiphop, funk, house, disco en nog veel meer. Verwacht een dag waarin muziek, dans, community, vrijheid, liefde en passie centraal staan.

3vs3 Dance battles

Op zondag 22 september nemen de deelnemers het tegen elkaar op in teams van drie. Ze strijden voor de eer, de hoofdprijs €1500- én de titel Freedom City Champion. Een mix van verschillende straat- en clubstijlen zorgen een divers aanbod van sierlijke en explosieve bewegingen. De winnaars worden gekozen door een jury die bestaat uit wereldwijd bekende dansers uit zowel binnen- als buitenland. In de middag vinden de voorrondes en eerste battles plaats. In de avond wisselen de finales af met live muziek performances en dansshows.

Meedoen of liever kijken?

Met een ticket krijg je toegang tot het event en kun je kijken naar spectaculaire dance battles! Wil je meedoen? Dat kan ook: IEDEREEN MAG MEEDOEN! Ervaren of beginnend, stel je team samen en je kunt meedoen met de pre-selectie. Inschrijven (en een ticket kopen) kan via www.freedomcity.nl.

Vier samen met ons een dag vol Hiphop cultuur en good vibes. Het belooft een energieke dag te worden voor jong en oud!

Battle categorie: 3v3 open-style
Tijden voorrondes: 12:30 - 17:30
Tijden finales en optredens: 18:30 - 22:00
Ga voor meer informatie naar de officiële pagina van FreedomCity: www.Freedomcity.nl
Dit programma is in samenwerking met Freedom City tot stand gekomen.