Klein Klein Vogeltje (4+)

Bekijk ons

Familieprogramma
Deuren open
Aanvang
Verwachte eindtijd
Uitvoerenden
Perfomers: Pom Arnold, Remses Rafaela, Giorgio Costa
Concept/Choreografie: Giorgio Costa
Coach: Lloyd Marengo 
Locatie
Cloud Nine
Adviesleeftijd

Bij onze familieconcerten hanteren we een minimumleeftijd. Dat doen we om je een richtlijn te geven. De adviesleeftijd (voor kinderen van 4 jaar en ouder) is gebaseerd op de inhoud en/of de stijl van een voorstelling. Maak je eigen inschatting. We wensen je veel plezier!

Over Lloydscompany & Giorgio Costa

Bij Lloydscompany komen dansers, upcoming urban makers en de underground battle scene samen. Met voorstellingen voor de theaters en festivals slaat Lloydscompany een brug tussen de straat en het podium. Giorgio Costa is artistiek leider van het MBO Albeda Danscollege en werd in 2019 verkozen tot leraar van het jaar. Costa is sinds 2004 actief in de wereld van hiphop dans. Hij begon zijn danscarrière bij de breakdance formatie Groove Kings, vloog de hele wereld over om shows te doen voor grote merken als Nike en Asics en danste in de shows van o.a. Broederliefde, Maan, Ronnie Flex, Jandino Asporaat & Glennis Grace. Als danser was Giorgio Costa ook te zien in de producties Selfmade (Maas), Mindurstep (Lloydscompany), RIOT (Alida Dors).

In het bezit van een U-Pas?

Op vertoon van je U-Pas betaal je aan de kassa € 5 voor een ticket voor dit familieconcert. Je kunt dit bedrag betalen met tegoed of met eigen geld. Bekijk het aanbod hier: https://www.tivolivredenburg.nl/bezoek/korting/u-pas/aanbod-met-u-pas-korting/

Klein Klein Vogeltje (4+)

Avontuurlijke ontdekkingsreis met tricks, hiphop, breakdance, acrobatiek en spel

v.a. € 10,-

Bestel tickets

incl. servicekosten

In de voorstelling Klein, klein vogeltje, vol tricks, hiphop -en breakdance, acrobatiek en spel, volgen we het avontuur van twee broertjes die op een warme zomerdag mogen kamperen in de achtertuin van papa en mama. Het publiek komt terecht in de rijke fantasiewereld van de twee jochies: de tuin verandert in een enorm bos waarin de broertjes op ontdekkingsreis gaan en allerlei avonturen beleven.

Zodra de avond aanbreekt, horen de broertjes vreemde geluiden. Als ze gaan kijken waar de geluiden vandaan komen, ontmoeten ze een ietwat vreemde nieuwe vriend…

Klein, klein vogeltje is een idee van choreograaf en danser Giorgio Costa. Giorgio maakt deze voorstelling in samenwerking met de performers, onder de vlag van Lloydscompany.

Zie ook

Klein Klein Vogeltje (4+)

Triolino | Takadaaaap! (3+)

door Maat Saxafoon Quartet ism Oorkaan

Klein Klein Vogeltje (4+)

De Familie Sax (4+)

Als saxofoons konden praten

Klein Klein Vogeltje (4+)

Een Kleine Anatomie (4+)

Een ontdekkingsreis met dans, muziek en interactie