Sara's Mysteries (6+)

Bekijk ons

Familieprogramma
Deuren open
Aanvang
Verwachte eindtijd
Vrije plaatskeuze
Volwassene
€ 13,-
Kind
€ 10,-
incl. servicekosten
Uitvoerenden

Sara de Monchy podcastmaker

Locatie
Cloud Nine
Adviesleeftijd

Bij onze familieconcerten hanteren we een minimumleeftijd. Dat doen we om je een richtlijn te geven. De adviesleeftijd bij dit programma (voor kinderen van 6 jaar en ouder) is gebaseerd op de inhoud en/of de stijl van een voorstelling. Maak je eigen inschatting. We wensen je veel plezier!

Kopen met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2425. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2425. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Bekijk andere kortingsmogelijkheden, zoals de CJP-pas en U-Pas, hier.

Ben je 29 jaar of jonger?

Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

Sara's Mysteries (6+)

Theatrale live beleving van de populaire gelijknamige podcast met Sara de Monchy

incl. servicekosten

Podcasts zijn niet meer weg te denken, en Sara’s Mysteries is een van de best beluisterde kinderpodcasts. Vandaag brengt Sara een gloednieuwe, spannende familiekwestie als live hoorspel op het toneel. Maar waar haar audioverhalen eenrichtingsverkeer zijn, laat Sara in deze voorstelling haar jonge publiek beslissen hoe het verhaal eindigt. Sara gaat op een avontuurlijke manier de grens over die normaal tussen theaterspel en werkelijkheid loopt.

True crime
Sara’s mysteries zijn geen fantasie: het zijn échte verhalen van échte kinderen, met de zorgen en vragen die die met zich meebrengen. In de woorden van een panellid tijdens het NPO Podcast Event 2022: ‘Ze haalt op ongedwongen wijze grootse levenswijsheden uit de kleinste gebeurtenissen [...] wat kunnen volwassenen veel leren van de nieuwsgierigheid van de jeugd.’

Gevestigde naam
Sara is succesvol podcastmaker, programmamaker voor de NTR en theaterregisseur. In 2022 riep de Volkskrant haar uit tot podcasttalent van het jaar; Sara’s Mysteries telt al meer dan 650.000 luisteraars. Bovendien kreeg haar kindervoorstelling Het mysterie van de grote mensen in 2022 de Zilveren Krekel voor hoofdrolspeler Jelle Hoekstra. De podcast is te beluisteren via de bekende platformen.

Zie ook

Sara's Mysteries (6+)

Groove Beest: Fenix (6+)

Ontdek de groove in jezelf!

Sara's Mysteries (6+)

Op een onbewoond (6+)

Een ontdekkingsreis met danscollectief Man II Co

Sara's Mysteries (6+)

Knallen! next level (6+)

drums en percussie uit Afrika, Azië en Latijns Amerika