zaterdag 22 januari 2022

20 jaar 80's Verantwoord

Dansavond gaat niet door | Jubileumeditie met o.a. Roberto Jacketti & The Scooters

Verplaatst
21:00
zaal open
03:00
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

leeftijd
18+ (ID verplicht)
locatie
zaterdag 22 januari 2022

20 jaar 80's Verantwoord

Dansavond gaat niet door | Jubileumeditie met o.a. Roberto Jacketti & The Scooters

Verplaatst

Vanwege corona kan deze dansavond niet doorgaan zoals het oorspronkelijk bedacht is. Wij werken er samen met de boeker en artiesten hard aan om z.s.m. duidelijkheid te verschaffen. Dit kan echter enige tijd duren. Als dit concert wordt verplaatst naar een nieuwe datum of definitief wordt afgelast, dan worden ticketkopers daar zo snel mogelijk over geïnformeerd via e-mail, hierin staan ook de restitutiemogelijkheden. 

Bij 80’s Verantwoord herontdek je al 20 jaar lang dé credible knallers van de jaren ’80. The Cure, Talking Heads, George Michael en David Bowie zijn terug op de dansvloer van Utrecht! Ongewijzigd: Bij 80’s Verantwoord herontdek je al 20 jaar lang dé credible knallers van de jaren ’80. The Cure, Talking Heads, George Michael en David Bowie zijn terug op de dansvloer van Ronda!

Wie jarig is trakteert, en dus mogen alle dansmoves van de jaren ’80 uit de kast. Met deze jubileums-editie live optredens van o.a. Roberto Jacketti & The Scooters in onze grootste popzaal maar natuurlijk zijn ook de visuals, games en de bliksemse verzoekjeszuil van de partij voor een onvergetelijke 80's nacht. Doe maar!

Dit is de verplaatste dansavond van zaterdag 4 september. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers.